MHP’den İstifa Etti, CHP’ye Katıldı… Hilmi Arslan: “Genel Başkanım, Tığ Sizinle Yürümeye Varız; Ben MHP’birlikte Üyeyim, Zaman bile İstifamı Sunmaya Geldim”

CHP Umumi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Ankara’da Organ Katılma Töreni düzenlendi. MHP’den istifa ederek CHP’ye katılan Hilmi Arslan, “Genel Başkanım, biz sizinle yürümeye varız. Ben MHP’birlikte üyeyim. Bugün da istifamı sunmaya geldim. Bütün da görsün” dedi. Arslan, “Senin Reisicumhur olmanı istiyorum sayın Umumi Başkanım” diyerek birlikte getirdiği MHP üyelik belgesini yırttı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, zaman Ankara’da partisine katılan kullanılmamış üyelerle bire bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, eskimemiş üyelere “Berceste geldiniz” derken parti rozetlerini arz etti.

Aydın’ın Nazilli ilçesinden geldiğini belirten ve CHP’ye katılan Hilmi Aslan; “Kendim hafriyatçıyım. İş makinesi operatörüyüm amma şu anda 7 aydan beri çalışamıyorum, işsizim. Üç kıta kız evladım var, ellerinizden öper. İki kesim torunum var. Eşim, arkadaşlarım ile beraber geldim” dedi.

Arslan, soylu erki sorunlara değinerek, “Bundan bire bir buçuk sene geçmiş mazotun litresi 6,50 TL idi. Ego aksiyon araba ile saati 300 TL’ye çalışıyordum. Mülk kazanıyordum. Şimdi servet kazanamıyorum. Vatandaşın işini göremiyorum. Motorin oldu 25 TL. Makinenin saatine 1200 TL diyorum, koca benim gözlerime bakıyor. O ant bitirelim bu işi sayın Umumi Başkanım. Genel Başkanımız ile yürüyelim diyorum. Bundan Sonra kâfi” dedi.

Eşinin şeker hastalığı hastası olduğunu ifade eden Arslan, “Tedavi ettiremiyorum. Çünkü keyif güvencem yok. Yeşil deneyli çıkaracağım. Diyor kim afiyet sigortan bulunmayan, borcun var. Borcunu öde. Lacerem ödeyeceğim? Çalacak mıyım, çırpacak mıyım? Ne ile ödeyeceğim?” diye konuştu.

Arslan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na, “Ego diyorum kim sayın Umumi Başkanım, gel bitirelim bu işi. Gel başımıza, bilcümle beraber yürüyelim diyorum” diyerek seslendi.

Partiye katılan Arslan, “Sayın Genel Başkanım, tığ sizinle yürümeye varız. Ego MHP’dahi üyeyim. Bugün bile istifamı sunmaya geldim. Cümle bile görsün. Çanakkale Eceabat’ta şehitlik abidelerinde yatanları görsünler. Dört sene çalıştım. Emeğim var. Alnımın teri var. Orada kimler yatıyor benzeri görsünler” dedi.

Kılıçdaroğlu’na Aslan, “Senin Reisicumhur olmanı istiyorum sayın Genel Başkanım” dedi ve beraberinde getirdiği MHP üyelik belgesini yırttı.



Share: