MHP’li Mecnunca, Cumhuriyet Altını Bayramı mesajı yayımladı

Ulusçu Akıntı Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Delicesine, 29 Teşrinievvel Cumhuriyet Altını Bayramı dolayısıyla akıl yayımladı.

Veysel Delicesine, mesajında Cumhuriyetin Türk milletinin sonsuza dek var olma, devleti ve milletiyle ayrılamaz bir bilcümle olma inancının milli iradede denk bulan rejimin adı olduğunu kaydetti.

Türk milliyetçileri adına Şişman Alemdar Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmayacaklarını vurgulayan Delimsirek, mesajında şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimiz bilcümle mübarek değerlerimizin aynası, inanç ve şuurumuzun temsilcisi ve çatısıdır. Bizler bundan beniz yıl geçmiş mübarek vatanımızı engelleme eden emperyalistlere adalet ettiği cevabı veren şişman Türk milliyetçisi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının yolundan ayrılmadan Cumhuriyet Altını nöbetindeyiz. Bu yoldan kıvılcım ayrılmadan Cumhuriyet değerlerinin ve bütün mukaddesatımızın savunucuları kendisine gururla ifade etmek isterim ki, sunma şişman ve yeryüzü manalı milli bayramımız Cumhuriyet Altını Bayramımız bütün Türk milletine hümayun olsun. Şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhu çalgılı çağanaklı olsun. Bu yolda uğraş edenler var.”

Share: