MHP’nin kaza buluşmalarında ikinci aşama

Ulusçu Akıntı Partisi’nin “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Ifham ve Işıklandırma Toplantıları” ikinci etabı güzeşte başladı.

Karayazı, Karaçoban, Hınıs ve Tekman’la ilçe buluşmalarına bidayet veren MHP Erzurum İl Başkanlığı, bugün birlikte Tortum ve Uzundere’ye çıkarma yapacak. “Yavaş Yavaş 2023 İlçe İlçe Ifham ve Işıklandırma Toplantıları”nda Alım Satım haset ise, şekil ilçelere ayrılacak. Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerindeki buluşmalara ise, teşkilatların merkezde bulunuyor oluşu dolayısıyla korkulu bir ortaklık bekleniyor. MHP Umumi Başbuğ Yardımcısı ve Erzurum Mebus Prof. Dr. Kamil Aydın’la birlikte heyette MHP MYK Üyeleri İdris Entelektüel, Ademiyet Yurdagül, MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu, İl Başkanı Naim Karataş ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Gökçan birlikte bulunuyor.

İlçelerde balaban sargı

İkinci etabın ilk toplantılarına esbak Karayazı, Karaçoban, Hınıs ve Tekman’la başlayan MHP, bahis konusu ilçelerde gene balaban bir içten karşılaştı. Kamil Okumuş başkanlığındaki heyeti kaza başkanları karşılarken, vatandaşlar ve partililer dahi kaza buluşmalarına nazik benzeri rabıta gösterdi. Kamil Vazıh, kaza buluşmalarında bağlanak ve el birliği vurgusunda bulunurken, Türkiye’yi 2023’üstelik bekleyen sınava dikkat çekti. Türkiye’nin bugünlere birlik, muadele, beraberlik ve dayanışmayla geldiğine vurgu eden Ziyalı, “Birileri ve kâh çevreler istiyor kim, bu birliktelik bozulsun, bu muadele keskin alsın. Amma bunlara okazyon vermeyeceğiz. Üzerinde yaşadığımız bu kadim coğrafyada varlığımızı henüz bile kıpırdak kılarak hissettirmeye bitmeme edeceğiz. Bunu bütün birlikte başaracağız” diye niteleyerek konuştu.

Karataş: Savaş hep oldu

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ise, ilçe toplantılarının taşıdığı öneme işaret ederek, “Bu mücadele hedefi ve gayesi olan aynı mücadele. Bu savaşım milli ilişki ve beraberliğimizi perçinleyen, güçlendiren ve kuvvetli kılan tıpkısı savaşım. Sıra boyunca bizler, yani ecdadımız, yani milletimiz tıpkısı müddet badireden atladı, bir güruh zorluktan geçti. Bu uğraş hep bitmeme etti. Nedeniyle 2023 hedefi de işte bu mücadelenin bire bir parçasını oluşturuyor” dedi. – ERZURUM

Share: