Müdür Demiray: “Ambulansın seçkin devir geçiş üstünlüğü var”

Müdür Demiray: “Ambulansın temas devir geçiş hakkı var”

Tatvan’da “Ivedi Keyif Hizmetleri Haftası” kutlandı

BİTLİS – Bitlis’in Tatvan ilçesindeki ayrımsız ahzüita merkezinde “Müstacel Afiyet Hizmetleri Haftası” nedeniyle değişik etkinlikler yapıldı.

“Ivedili Keyif Hizmetleri Haftası” zımnında okullarda planlı yetişek ve brifing programlarının arkası sıra Bitlis İl Esenlik Müdürlüğü yoluyla Tatvan’daki bire bir ahzüita merkezinde vatandaşlara müteveccih brifing ve terbiye etkinliği düzenlendi. Etkinlikte geçmiş ve müstacel müzaheret vatandaşlara kılgısal namına gösterilirken, tıpkı zamanda 112 evgin ve ambulanslara sefer verilmesinin önemiyle ilişkin bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Programda konuşan Bitlis İl Sağlık Müdürü Dr. E. Kübra Müslüman Demiray, 1-7 Aralık Müstacel Sağlık Hizmetleri Haftası sebebiyle AVM’de sergilik açtıklarını belirterek, “Buraya sergilik açmamızın sebeplerinden ayrımsız tanesi, alelhusus sayrılarevi öncesi müstacel yardımın önemi, Ulusal Iyileştiren Istirdat Ekibinin tanıtılması, faal bir şekilde müstacel yardımda salim kalımın arttırılması, ambulansın temas devir geçiş üstünlüğünün bölüt anlatılmasıdır. Bu bağlamda gene söylediğim üzere keyif çalışanlarımızın 112 Ivedili Esenlik Hizmetleri Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Share: