Muş’ta depremzedeler amacıyla arkalama kampanyaları devam ediyor

DOĞRU Fırka Muş Eş Kolları Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenenler üzere “Sıcak sofralar baştan kurulsun” kampanyasını başlattı.

DÜRÜST Tümen Avrat Kolları Başkanı Şeyma Arslan, yaptığı kayıtlı açıklamada, 6 Şubat’ta “asrın felaketi” ile karşı karşıya kaldıklarını, 11 ili etkileyen depremlerin ardından SELIM Öğür Genel Tarz Karı Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in öncülüğünde ülke genelinde söz konusu kampanyanın başlatıldığını belirtti.

Eş kolları yerine iklim ve kaymakamlık teşkilatlarıyla yaraları kaplamak ve zelzele bölgesindeki vatandaşlara dayanaklık etmek amacıyla ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını aktaran Aslan, şunları kaydetti:

“Toplanan aş damı setlerimiz araçlara yüklenerek depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak için yola çıkacak. Malatya’ya gidecek olan aracımızı uğurladık. Devir ortamında oluşacak ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı çeşitlendirmeye bitmeme edeceğiz. DOĞRU Fırka Avrat Kolları yerine tamlık Türkiye’de toprak ve ilçe teşkilatımızla gelişigüzel sürekli sahada olup depremden etkilenen vatandaşları bekâr bırakmayacağız. Umutlarımızı yeniden yeşertmek amacıyla devletimiz ve milletimizin gücüyle ve elbirliğiyle yaralarımızı birlikte saracağız. Rabbim böyle bire bir felaketi bizlere tıpkı henüz yaşatmasın. Ülkemizin ve milletimizin başı sağlıklı olsun.”

Share: