Namzet bulamayan 6’lı masaya Tanju Özcan hakeza seslendi: “Tanju Özcan kardeşinize posta verin”

Aday bulamayan 6’lı masaya Tanju Özcan hakeza seslendi: “Tanju Özcan kardeşinize misil verin”

BOLU – Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 6’lı masaya pusula yazarak, Cumhurbaşkanlığı adaylığı üzere hazır olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs namına açıkladı ancak 6’lı masa elan adayını açıklamadı. Bolu Belediye Reisi Tanju Özcan, 6’lı masaya betik yazdı. Başbuğ Özcan, yazdığı mektupta reisicumhur adaylığına hazır olduğunu belirtti. 6’lı masaya adayı uzaklarda aramayın diye niteleyerek konuşan Özcan, “O yüzden adayı uzaklarda aramayın, Erdoğan ayrımsız çıban adayları gündeminize de almayın. 49 yaşında ateş parçası, çalışkan, akıllı bu kardeşiniz, aday gösterilmesi halinde 21 yıllık şüpheli Erdoğan dönemine sonuç verecektir” ifadelerine düz verdi.

“Kılıçdaroğlu’nun tarif ettiği aday tiplemesi bana tamamen uymaktadır”

6’lı masa amacıyla namzet açıklamanın vaktinin geldiğini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Daha Çok intihap tarihi anlaşılan oldu. 6’lı masa adına topluma üstlenme ettiğiniz eş adayı açıklama vakti geldi. Özellikle Sayın Kılıçdaroğlu’nun tanım ettiği namzet tiplemesi bana tamamen uymaktadır. Geçmişinde başarı hikayeleri olacak ve Devleti tanıyacak. O yüzden adayı uzaklarda aramayın, Erdoğan ayrımsız yara adayları gündeminize de almayın. 49 yaşında tüvana, etkili, beyinli bu kardeşiniz, aday gösterilmesi halinde 21 almanak berbat Erdoğan dönemine son verecektir” dedi.

“Tecrübeli ayrımsız büyüğümüze sorarsanız, beni doğrulama edecektir”

Tanju Özcan, “Bolu İli ve Belediyesinden bu kadar bahsetmemin özel sebebi şudur. Tığ 4 yıl süresince hep ağırlık altında tutulduk. Müfettişler on paralık ayrılmadı, aynı tek kuruş ekstra 4 günde (İlbank vb) kullanmadan inanın Türkiye Cumhuriyeti’ni yürütmekten çok daha zordur. Bu konuyu uzun yıllar bürokratlık yapmış, öncesinde yahut sonrasında Uray Başkanlığı yapmış tecrübeli tıpkısı büyüğümüze sorarsanız, beni teyit edecektir” ifadelerini kullandı.

Bana güvenin diyen Özcan, “Sizden istirhamım bana güvenin. Kendimi övmekten ve övülmekten tiksinme ederim amma, diploması olup olmadığı bile ağız dalaşı konusu olan, daha iyicene dalavere hikâyelemek dışında ne tutum, ne hukuk, ne bütçe konusunda benimle aşıramento atamayacak birinin bu ülkeyi 21 yıldır akıcı yönetmesi beni etraflıca yaralamaktadır” ifadelerine vadi verdi.

“Tanju Özcan kardeşinize yol verin”

Cumhurbaşkanlığı görevine hevesli olduğunu söyleyen Özcan sonuç olarak şu ifadelere saha verdi: “Siyasette arada bir fariza verilir, kimi vakit dahi göreve hevesli olunur. Ben göreve talibim. Kazanacak aday olsun diyorsanız, seçimlerde rüştünü defalarca kanıtlama etmiş, Erdoğan’ı yüzdelik 65 oyla Reisicumhur seçildiğinden bilahare adeta siyasal kalesi olan Bolu üstelik seçimde açık farkla yenik etmiş Tanju Özcan kardeşinize posta veriniz. Hepinize saygılar sunuyor, çalışmanızda başarılar diliyorum”.

Share: