Nazilli’nin gururu kızlardan Komutan Özcan’a bindi teşekkürü

Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası 3.’sü Burcu İldem Aşağılık ve Erkân Türkiye Şampiyonu Emine Bronz ve Talih Dede, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ülfet etti.

Polonya’birlikte düzenlenen Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda 3. olan Nazilli Belediyespor’lu Itır İldem Adi ve Van’üstelik planlı Kibar Türkiye Şampiyonası’nda 1. olan Emine Tunç ve 3. olan Baht Ata, Çalıştırıcı Meliha Sarıkoca eşliğinde Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı konuşma etti.

Desteklerinden periferi Başbuğ Özcan’a teşekkürname fail Çalıştırıcı Meliha Sarıkoca, “Polonya’nın başkenti Varşova’bile yapılan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda yarışan Nazilli Belediyesporlu Itır İldem Kıytırık koparmada 1., toplamda 3. oldu. Bire Bir zamanda Van’birlikte düzenlenen Kibar Türkiye Şampiyonası’nda yarışan Emine Tunç 1., Nasip Dede dahi 3. kendisine Nazilli Belediyesporumuzu arz gani şekilde temsil etmişlerdir. Başkanımızla dahi çocuklarımızın başarıları için görüştük, esen olsun kendisi bize bir nice konuda bindi oluyor. Şu anda belediyemizin oluşturmuş olduğu bir dinlenme kampı merkezi var. Burada halterciler, basketbolcular ve voleybolcular kalacak. Bire Bir zamanda Türkiye Milli Halter takımının burada kamp yapmasını temin etmek için görüştük. Başkanımız üstelik bu konuda destek olacağını söyledi. İnşallah Kibar ya da Çoluk Çocuk Avrupa Şampiyonası Halter kampını burada yapmayı planlıyoruz” diye niteleyerek konuştu.

Nazilli’nin sporun mukavim çokça dalında kendini kanıtladığını tamlayan Komutan Özcan, “Öncelikle evlatlarımızı benzeri sefer henüz tebrik kartı ediyorum. Bize yoğun bu gururu yaşattılar. Desteklendiklerinde bu başarıları nerelere taşıdıklarını alay malay gördük. Bizler Nazilli Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek ödül takdiminde bulundu. – AYDIN

Share: