Nazır Kirişci, MÜSİAD Umumi Merkezi ile İstanbul Valiliği’ni musahabe etti Açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Ünite Kirişci, İstanbul programı kapsamında Bağımsız Milletvekili Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi ile İstanbul Valiliği’ni konuşma etti.

Bakan Kirişci, MÜSİAD Umumi Başkanı Mahmut Asmalı ve MÜSİAD heyeti ile basına bağlı yerine kestirmece 2 saat görüştü.

Görüşmenin arkası sıra matbuat mensuplarına değerlendirmede mevcut Kirişci, görüşmenin berenarı müfit geçtiğine ederek, şunları kaydetti:

“Çokça müfit aykırı düşünüm alışverişinde bulunduk. MÜSİAD, herhangi bir hareket adamları yani değil, bizim üzerinde hassasiyetle durduğumuz, haddinden fazla önemsediğimiz, bu ülkenin lokomotifi diyebileceğimiz aksiyon insanlarının bire bir araya geldiği tıpkısı dernek.

Dolayısıyla bu derneğin tespitleri, bu derneğin bütün sektörümüze ilgilendiren hal önerileri bizler amacıyla birlikte değer ifade ediyordu. Bunların tamamında notlarımızı aldık, bundan ahir çalışmalarındaki bu değerlendirmeleri, katkıları dikkate alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2023 yolunda, daha fena hâlde ayrımsız Türkiye ve elan güzelce tıpkısı ekincilik ve orman sektörünü alay malay yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.”

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaklaşık 2 saat süren görüşmede, gıda, tarım ve hayvancılık sektörlerinin geliştirilmesi yönünde rey alışverişinde bulunduklarını bildirdi.

Bakan Kirişci, İstanbul Valiliği’nde itibar defterini imzaladı

MÜSİAD görüşmesinin arkası sıra İstanbul Valiliği’ne güzeşte Tarım ve Orman Bakanı Birim Kirişci’yi vilayet uğrunda İstanbul Valisi Büyük Yerlikaya karşıladı.

Ziyaret çerçevesinde Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Kirişci, valilikte bakanlığa sadık vahit müdürleri ile bire bir araya geldi.

Il ziyareti basına tutkun olarak gerçekleşti.



Share: