NEVKART ile ödeme sistemine geçildi

Nevşehir’birlikte site içi toplu taşımada ifa işlemi sona erdi. Bugünden itibaren vatandaşlar özel umum otobüslerinde sadece NEVKART ile ifa yapabilecekler.

Nevşehir’üstelik site içi ulaşımda vatandaşlara balaban kolaylıklar sağlayacak olan NEVKART uygulaması başladı. Bugünden itibaren 5 ayrı üste cıvıltı gösteren özel umum otobüslerini kullanacak olan yolcular ödemelerini nakit para namına NEVKART ile yapacak. Kent içi dolgun nakil hizmetlerinden faydalanacak olan vatandaşlar mağduriyet yaşamamak için genişlik güdük sürede kartlarını NEVKART Komutan ve Dolum Bayilerinden almaları gerekiyor. Bilcümle Kart almak talip vatandaşlar, kartlarını 35 TL karşılığında aşağıda ölümlü ve adresleri bulunan işyerlerinden gerçekleştirme edebilir. Kurnaz sahipleri aldıkları kül kartlara bakiye doldurma işlemlerini da gine bir işyerlerinden yapabilir.

Öğrenci, 65 yaş üst, mânialı, martir yakınları, gazi ve gazi yakınları ise iskontolu ve azade kartlarını Atatürk Bulvarı üzerindeki Gülbahçe Parkı ve Nevşehir Hacı Bektaş Ege Üniversitesi Hayat Merkezi (Üniversite öğrencileri) içerisinde kâin NEVKART İşlem Merkezlerinden alabilecekler. Erkin ve İndirimli Kurnaz matlup kişilerden müracaat sırasında etiket ve ışık istenecek.

NEVKART işlemleri ile ilişik alçalma edilen bilcümle konular amacıyla vatandaşlar www.nevkart.com.tr adresini konuşma edebilecekleri gibi Nevşehir Belediyesi’nin 153 Davet Merkezi’ni arayabilecek. – NEVŞEHİR

Share: