Nilüfer Belediyespor’da Tamer işler’e atılganlık oyu

Nilüfer Belediye spor Kulübü’nün 11. Görgüsüz Umumi Müesses, Nilüfer Belediyesi Nikah Evi’nde yapıldı. Fiks Menü ile gidilen seçimlerde Tamer İşler oy birliği ile yine komutan seçildi.

Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün 11. Süssüz Genel Kurulu degaje katılımla gerçekleşti. Umumi Kurulda açılış konuşmasını Nilüfer Belediye Reisi Toygar Fazilet yaptı. Başbuğ Erdem Nilüfer Belediyespor Voleybol ve Hentbol Takımlarının en üst liglerde yıllardır Bursa’yı başarı ile oyun ettiğini belirterek, “Bunun yanında çalışkan 17 tor branşla da mutluluk sporuna destek veriyoruz” dedi. Nilüfer’de bulunan benzeri çokça spor tesisinin ilçede kulüplerin kullanımında olduğunu tamlayan Komutan Yiğitlik, “Nilüfer Belediyesi Sulh Spor Salonumuz FruttiExrta Bursaspor Basket Takımına tahsis edildi. İzmir Yolu’nun kuzeyinde oluşan bünye ihtiyacını da Ertuğrul Bölgesi’ne pir ayrımsız tesis yaparak çözeceğiz” dedi.

Konuşmaların arkası sıra genel kurula geçildi. Divan Başkanlığını Nilüfer Uray Başbuğ Yardımcısı Dr. Sibel Özer’in yaptığı kongrede, zindelik raporu, adisyon raporları ile denetim kurulu raporları aklama edildi. Umumi Kurulda bir tane aday olan Tamer İşler ve listesi yapılan münhal oylamada düşünce birliğiyle yönetime seçildi. Tamer İşler Başkanlığındaki 15 nefis yönetim kurulu listesi Şemsi Oğuz, Ayşegül Erkol, Serkan Etkin, Mustafa Şenyurt, Dilber Dereli, Rağbet Koraltürk, Fetiş Çetiner, Fehmi Gökçen, Değer Oral, Ululuk İlhan, Ömer Üllker, Besim Hacıoğulları, M. Şakir Korkusuz ve Nejat Arı’dan oluştu. Denetim Kurulu Başkanlığı’na Melek Küçükbayraktar, Düzen Bağı Yerleşmiş Başkanlığı’na üstelik Reşat Polat seçildi.

Oylama böylece üyelere teşekkürname fail Nilüfer Belediyespor Başkanı Tamer İşler, profosyonel takımlar voleybol ve hentbol bile mevsim sonu hedeflerinin Avrupa kupalarına akmak olduğunu belirterek ” Hentbol ve uçan top enfrastrüktür takımları tüm gözyaşı gruplarında Bursa şampiyonu oldu. Yüzme ve atletizm takımlarımız üstelik Türkiye liglerinde evvel 3’te düzlük aldı” diyerek konuştu. Tamer İşler, çeyrek yüzyıllık geçmişi olan Nilüfer Belediyespor’un herhangi bir branşta muvaffakiyetli olması üzere ekip namına çalışmaya devam edeceklerini belirterek, sportif başarının balaban bütçelerle değil, akıllı seçme ve makul hamlelerle olduğunu de sözlerine ekledi. – BURSA

Share: