Nilüfer’de miniklerin tenis heyecanı

Nilüfer Belediyesi, Türkiye Tenis Federasyonu ile Bursa Deneyimsizlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği 9 Gözyaşı Alan Topu Bursa İl Birinciliği Turnuvası miniklerin heyecanına sahne oldu. Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Nilüfer Şehremini Turgay Erdem verdi.

9 Gözyaşı Alan Topu Bursa İl Birinciliği Turnuvası Yenigün Tenis Akademisi’nde düzenlendi. 50 kız ve 60 eş olmak amacıyla hep 110 tenisçinin, 4 ayrı kategoride yarıştığı karşılaşmalar coşkulu anlara hayal oldu. Yenigün Tenis Akademi kortlarındaki karşılaşmalarda Kızlar beyaz zehir grupta Zeynep Su Ev, yeşil grupta da Azra Mutlu birinciliği elde etti. Erkekler kırmızı grupta Cömert Başar Dönmez, beyaz zehir grupta bile Çipo Kamer birincilik kürsüsüne çıktı. Dereceye girenlere ödüllerini Nilüfer Şehremini Toygar Erdem ve Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer verdi.

Turnuvaya katılan hep çocukları kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Yiğitlik, sporu hayatları boyunca bırakmamalarını istedi. Başkan Erdem, “Nilüfer’dahi sporun seçme branşının iri ilişki görmesi bizleri ilavesi ile bahtiyar ediyor. Tığ dahi alelhusus gençlerimizin, çocuklarımızın daha çok spor yapabilmeleri için rastgele fırsatta elan geniş spor alanları düşünmek üzere çaba harcıyoruz” dedi. – BURSA

Share: