Nuri Vatan: “Başkan Demir, Ardahan’a ulam katmış”

İş adamı Nuri Vatan, Ardahan Şehremini Faruk Çıpa’i makamında konuşma etti. Yurt, gerçekleştirdiği kalburüstü hizmetlerle Ardahan’da unutulmayacak bire bir muvaffakiyet hikayesi yazan Başkan Çıpa’e teşekkür ederek, övgüler yağdırdı.

Şehremini Faruk Çıpa, Yurt Bilgisayarın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Nuri Vatan ile birlikte oğlu Hasan Yurt ve ekibini Belediye binası uğrunda karşıladı. Çıpa, yamaç odasında yapılan uzun kesiksiz hayırlı sohbetin sonrasında konuklarına önceki şehir merkezinde güdük kesiksiz bire bir hayat yaptırdı peşi sıra Nuri Vatan Kent Müzesini dolaştırdı.

Çipo, ülfet zımnında berenarı bahtiyar olduğunu kaydederek şunları tabir etti: “Ülkemizin şanlı markalarından Vatan Bilgisayar’ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı, bir zamanda gelişim insanı hemşerimiz Nuri Yurt, oğlu Hasan Vatan ve ekibi Belediyemizi mülakat etti. Nuri bellek belediyemize 3 sene önceki ücretsiz tahsis ettiği bina, zaman Nuri Vatan Kent Müzesi yerine hizmet vermektedir. Antrparantez Ardahan belediyesinde kiralık anahtar uygulamasını sonlandırdığımız zamanda ayrımsız skor vasıta hediye yaparak Ardahan sevgisini bir kere elan sergilemişti. Kendisi tekmil bire bir Ardahan sevdalısıdır. Nuri Yurt abimize mıhlı ömürler diliyor, ziyaretleri ve ilimize, belediyemize yaptığı dürü, yardım, ilgilerinden çevre bitmeyen şükranlarımızı iletiyorum.”

Nuri Vatan ise, yaptığı konuşmada mufassal müddet sonradan baştan Ardahan’da olmanın sevincini yaşadığını belirterek, “Ardahan bizim evvel göz ağrımız. Görüyorum ki Uray Başkanımız Faruk Çipo, şehri modernleştiriyor, namına teşekkürname ediyoruz, yolu kategorik olsun, Ardahan çokça değişmiş, çok başarılı buldum başkanımızı” dedi. – ARDAHAN

Share: