Ödemiş’teki Turnuvada Bengisu ve Günlüce Mahalle Takımları Finale Yükseldi

İzmir Ödemiş’in antagonist işgalinden kurtuluşunun 100. Haysiyet Yılı anısına Ödemiş Belediyesi’nce düzenlenen Spor Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen Mahalleler Arası Halı Vadi Ayak Topu Turnuvası’nda yarı final heyecanı yaşandı. Günlüce ve Bengisu mahalle takımları finale adını yazdırdı.

23 Ağustos Salı akşamı Ödemiş Belediye Komutan Vekili Mustafa Turan, Belediye Başkan yardımcıları Özay Yiğit ve Feridun Azeroğlu, Bilgisizlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Bihter Efe ve Polis Müdürü Büyük Sivri ile mahalle muhtarları, dömifinal karşılaşmalarını seyretti.

FİNAL MAÇI 26 AĞUSTOS’TA

İlk yarı final karşılaşmasında Günlüce ile Üç Eylül mahalle takımlarının mücadelesinde alışılagelen müddet 3-3’lük eşitlikle serencam buldu. Ceza Vuruşu atışlarında 5-4’lük avantaj sağlayıcı Günlüce sahadan 8-7 galip ayırılarak ilk erekçi oldu.

Yarı finalin özge ayağında Bengisu ve Umurbey mahalle takımları karşı karşıya geldi. Bengisu, 9-1’lik skorla kazanarak finale yükseldi.

Final karşılaşması 26 Ağustos Cuma akşamı Bengisu ile Günlüce mahalle takımları ortada oynanacak. Umurbey ve Üç Ilkgüz mahalle takımları da turnuvanın üçüncüsünü belirlemek için sahaya çıkacak.

Share: