Ordu’da esnaf ve vatandaşa ısıdam çorba ikramı

Kahvaltı yapma imkanı bulamayan, işe revan, öğün üzerinden geçen vatandaşlar, öğrenciler ve esnaflar Kargaşa Büyükşehir Belediyesinin bardakta çorba ikramı ile güne başlıyor.

Rastgele yıl kış mevsiminin gelmesi ile alay malay çorba ikramı fail Büyükşehir Belediyesi gelenekselleşmiş bu etkinliği sürdürmeye devam ediyor. Havaların soğuması ile alay malay bu sene bile başlatılan uygulamayla çeşitli bölgelere konuşlandırılan stantlarla vatandaşlara çorba ikramı yapılıyor.

Rastgele periyot yüzlerce çorba izzetüikram ediliyor

Yaya trafiğinin sunu yavaş olduğu noktalarda kahvaltı yapma imkanı bulamayan, işe giden, kez üzerinden geçen vatandaşlar, öğrenciler ve esnaflar Cıvıl Cıvıl Büyükşehir Belediyesinin bardakta çorba ikramı ile güne başlıyor. Değme periyot yüzlerce çorba ikramında mevcut Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların balaban memnuniyetiyle karşılaşıyor.

Üniversite öğrencilerine öğüt arası çorba ikramı

Öte yandan Kalaba Üniversitesi Yerleşkesinde dahi duraksız aş damı tırı ile öğrencilere ders aralarında çorba ikramı yapılıyor. hafta içi seçme gün sabahleyin 08.00 ile 10.00, akşam ezanı ise 18.00 ile 21.00 saatleri arasında çorba ikramı öğrencilerin hizmetine sunuluyor.

Vatandaşlardan Büyükşehir’e teşekkür

Soğuk havalarda ısıdam çorba ile ısınan vatandaş ve öğrenciler kendilerine sunulan bu hizmet karşısında Cıvıl Cıvıl Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti. – KALABA

Share: