Orhan Sarıbal Eskişehir Büyükşehir’in Tesislerini Gezdi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin (EBB) ocak sahipliğinde CHP’li 11 Büyükşehir Belediyesi’nin zirai hizmetler konularında memur ofis başkanlarının katılımıyla 7’ncisi planlı “Yerel Yönetimler ve Ekincilik” çalıştayına katılan Orhan Sarıbal, EBB tesislerinde bire bir kol inceleme gezisi yaptı.

CHP Genel Başbuğ Tarım Politikaları Başdanışmanı, Fırka Meclisi Üyesi ve Bursa Mebus Orhan Sarıbal, EBB Başkanı Yılmayan Büyükerşen’in belediyecilikte şehri örnek tıpkı okula dönüştürdüğünü belirterek, “Yılmaz Hoca Eskişehir’i bire bir acun markası yaptı” dedi. Komutan Büyükerşen ve Büyükşehir Belediyesi Umumi Sekreteri Ayşe Ünlüce ile gelişigüzel Büyükşehir Belediyesi’ne ilişik imal atölyeleri, konferans atölyeleri, park yeri ve bahçeler tesisleri, seralar ve domestik yavru merkezini inceleyen Sarıbal, çalışmaları çokça beğendiğini belirtti.

Sarıbal, şunları söyledi:

“HOCAMIZ BÜYÜKERŞEN ESKİŞEHİR’İ BİR DÜNYA MARKASI YAPTI”

“Yılmayan Öğretmen Eskişehir’bile çok pir işlemler yapıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yaptığı projeler ve icraat Türkiye’ye örnek olmuştur. Eskişehir zat hasım ile kavrulmuş, öz imkanlarıyla bunu başarmıştır. Aslında Eskişehir bu konuda tıpkı okuldur. Tarım çalışmalarında, park bahçeler ve seralar konusunda dahi yekpare ülkeye örnektir. Tamam belediyeler buradan gelip örnekler alması gerekiyor. Zat imkanları ile bunu yapabilen belediyemizi ve Yılmayan Büyükerşen Hocamızı içtenlikle kutluyorum. Eskişehir’i bire bir dünya markası özne altın Hocamız Büyükerşen ve himmet arkadaşlarına, hem Eskişehir’de yaptığı emsal çalışmaları ve devlet tarımına katkılardan âlem, hem birlikte bizleri büyük bire bir konukseverlikle ağırladıkları için çok teşekkürname ederim.”

Share: