Orion: “Mağlubiyeti adalet etmemiştik”

Spor Ayak Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Fraport SEMEN Antalyaspor’u 5-2 yenik olan Trabzonspor’un ustalık direktörü Abdullah Avcı, “Baziçe olarak zaman bunu hak etmediğimizi düşünüyorum amma futbolun içinde bunlar var.” dedi

Maçın arkası sıra planlı basın toplantısında mütekellim Orion, önceki yarıda istikrarlı aynı oyun olduğunu belirterek, yedikleri önce gol öncesi iki makro pozisyonu değerlendiremediklerini söyledi.

Maçın, arasında bire bir baziçe olduğunu anlatım fail Avcı, şöyle konuştu:

“Sonrasında baziçe bire bir şekilde devam ederken ayakta kalmamız müstelzim yerde yaptığımız tıpkı penaltıyla 2-0 yenmiş duruma düştük. Devir biterken golü bulduk ve gönül girdik. İçeri girdikten bilahare da oyunsal olarak formasyonda bir farklılık yaptık. Üçlüyü kurup oyunu tamamen domine edip elimize aldık. Oyunun elhak gol getireceği belliydi. 2-1 gerideyken topumuz direkten döndü. Bilahare tekrar bitmeme ettik, 2-2’yi yakaladık. teknik adam namına haricen oyunu seyrederken oyunu kazanacağımızı gösteriyordu. Rakip ikinci nısıf oyuna bilge olamadı, cümlesi tutamadı.”

“Futbolun içre bunlar var”

Rakipleri karşısında 3-2 geride oldukları bölümde de oyuna gene bilgili olduklarını ve tıpkısı toplarının direkten döndüğünü vurgulayan Avcı, “O bütünüyle döndükten sonra dördüncü golü yedik. Ondan sonrasında baziçe enteresan oldu. Baziçe kendisine bugün bunu adalet etmediğimizi düşünüyorum. Amma futbolun süresince bunlar var.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un sabık sezonun böke takımı olduğunu hatırlatan Avcı, “Üç maç geride kaldı ikisini kazandık, birini kaybettik. Buradan aktif tıpkı şekilde çıkıp çarşamba ve ilişki maçlarına hazırlanacağız. Ağustos ayı hakeza gidecek. Hem zihinsel hem fiziki bu mevsimde rastgele takım amacıyla maç yutturmak macerasız değil. Ama yapacak benzeri öz yok. Rakibi tebrik kartı ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.



Share: