Osmaneli polisinden motor denetimi

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Yazıhane Müdürlüğü ve Gidiş Geliş Denetleme Şube Müdürlüğüne ilişkin ekiplerce motosikletlere yönelik teftiş yapıldı.

Kamu güvenliği ve trafik yönünden nâr oluşturan motosikletlerin tayin edilmesi, havadan arakçılık ve motosiklet ve akülü derrace hırsızlığı olaylarının önüne geçilmesi amacıyla Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Müdürlüğü ve Trafik Bakı Büro Müdürlüğüne tutkun ekiplerce motosikletler ve elektrikli bisikletlere müteveccih teftiş yapıldı. Yaz dönemi içerisinde yapılan motosiklet denetimlerinde 54 motosiklete toplamda 85 bin iki yüz elli iki Türk lirası para cezası kesilmiş olup, 13 motosiklet trafikten men edildi.

Kamu ve Trafik güvenliğini tehlikeye sokan motosikletler ve şarjlı bisikletlerin tespiti ve hırsızlık olaylarının gerçekleşmeden önüne geçilmesi amacıyla İlçenin farklı bölgelerinde denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan uygulamalarda motosiklette kask kullanımının önemi üzerine sürücüleri münebbih ekipler, plakasız ve kasksız motor kullananlara cezai işlem uyguladı.

Share: