Osmaniye’de toprak araçları Off-Road yarışlarına amade

Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Off-Road Kulübü’nün gelişigüzel düzenlediği 6. Off-Road Yarışları amacıyla hususi tasarım edilmiş vesait kente geldi.

Osmaniye Off Road Kulübü’nün destekleriyle Osmaniye Belediyesi yoluyla planlı 6’ncı Off-Road Yarışları, TOSFED Akdeniz Off-Road Kupası Bitiş Yarışları, ferda Fakıuşağı Mahallesi Dereobası Köy Yolu Off-Road parkurunda başlayacak. Türkiye’nin farklı kentlerinden hususi olarak tasarlanan yer araçları dereceye girebilmek amacıyla piste çıkacak.

Osmaniye Belediye Başkanı Şayan Esmer, görsel şölenin sunulacağı yarışlara tamam vatandaşları nida ederek, “Festivalde Türkiye’nin ciharıyek vasıtasıyla mevrut misafirleri şehrimizde ağırlayacağız. Heyecan kırcı yarışlarda bu spora dilek vermiş altın kardeşlerimize ve tekmil yarışmacılarımıza başarılar diliyorum. Samet Aybaba Spor Kompleksi ve İzci Kampı yanı Dereobası mevkiinde gerçekleşecek olan Off-Road şenliklerinde nefeslerimizi tutacağımız adrenalinin en son düzeyde olduğu yarışlarımızı bütün alay malay izlemek üzere siz altın bilcümle hemşerilerimi davet ediyorum” diye niteleyerek konuştu. – OSMANİYE

Share: