Otobüs şöförü ile kurye sözlü tartışmaya girdi, belediye iş yaptı

Niğde’de trafikte tartışan ahali otobüsü şoförü ile motosikletli kurye arasında yaşanan aday uğraş, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şahinali Mahallesi Tehlikesiz Erişingil Bulvarı Niğde Adliyesi yanı sıra Niğde Belediyesi Hususi El Otobüsü şoförü ile motosikletli kurye beyninde kez ita nedeniyle yavuklu tartışma başladı. Çökertme telefonuna yansıyan görüntülerde otobüs şoförü camdan küfürler ederek otobüsten inerek motorsikleti tekmeleyerek beis verdi. Kuryeye taşlama ve küfürler ederek otobüse binen şoför daha bilahare olay yerinden uzaklaştı.

Bu görüntülerin sosyal medyada tepki görmesi üstüne Niğde Belediyesi yazılmış açıklamada bulundu. Yapılan yazılmış açıklamada: “Çevrim içerisinde toplumsal medyada ara sıra basın im organları üzerinden, S.S. 51 NO’lu Otobüs Kooperatifine bağlı tıpkısı Ahali Otobüsü şoförünün motosiklet kuryesi ile tartıştığı anlar kamuoyunun gündemine düşmüştür. Olayı öğrendiğimiz andan itibaren Belediyemiz Polis Müdürlüğü eliyle muktezi hisse senedi alınmış olup, motor kuryesinin maddi zararı kaldırılmış ve otobüs şoförü ile ilgilendiren birlikte tenkil kararı verilmiştir. Kamuoyuna tırsmak ile duyurulur” ifadeleri vadi aldı. – NİĞDE

Share: