OTOMOBİLİN MOTOR KAPUTUNDAN VE PAYANDA ARKASINDAN TÜTÜN ÇIKTI

OSMANİYE’de polisin uygulama noktasında durdurarak kontrol yaptığı otomobilin motor kaputundan ve hamil ile portbagaj arasına pinhan vaziyette 3 kilo 800 gram esrar imdi, çoban ise tutuklandı.

İl Güven Müdürlüğü Uyuşturucu Suçlarla Mücadele Büro Müdürlüğü’nce ‘mızrap özellik ticareti’ yaparak topluluk sağlığına ve toplumsal huzura engel veren ve bu yolla nahak idrak elde edenlere yönelik faaliyet başlatıldı. Bu kapsamda Şanlıurfa’dan Mersin’e, Osmaniye güzergahları kullanılarak maden konu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Harekete sabık uyuşturucu polisi, otoban ve karayolu üzerlerinde lazım kasaba güvenliğini alarak, şüphelilere ve araçlara müteveccih himmet başlattı. Aplikasyon noktasına giriş fail bed otomobil, ekiplerce kontrollü bire bir şekilde durduruldu. Yapılan ayrıntılı aramada, aracın motor kaputu ve portbagaj ile peş koltuk arasından, elastiki filme sarılı vaziyette 3 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olay ile ilgili adına gözaltına alınan güdücü, gönderme edildiği mahkemece eroin ve uyaran madde ticareti yapma yahut sağlamaö suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Share: