Otopark kavgası cihetiyle öldürülmüş Gaye Ulaş Kanbur’un tartışma görüntüleri ortaya artık

Ankara’bile park tartışması sebebiyle tartıştığı komşu dükkan sahibi Hedef Ulaş Kanbur’u bıçaklayarak öldüren Yunus Ergü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaydan bir ahit önceki ise Ergü ve beraberindekilerin Kanbur’un dükkanına giderek ağız dalaşı çıkardığı anların görüntüleri ortaya imdi. Yeğeninin ölümüne çığlık eden keleş Yakup Kanbur ise, olayın park meselesi yüzünden değil şahsi menfaat cihetiyle yaşandığını encam sürdü.

İddialara bakarak, doğalgaz hizmet firması çalışanı olan Hedef Ulaş Kanbur (39), aracını dükkanının önünde park yeri edebilecek tıpkı düzlük bulamadı ve canip taraftaki çay ocağının önündeki dubayı kaldırarak aracını park yeri etti. Bunun üzerine çayevi çalışanı Yunus Ergü (30) ve beraberindeki birkaç kişi ile Kanbur beyninde ağız dalaşı bundan sonra. Mahalleli vasıtasıyla kısa sürede yatıştırılan tartışmanın peşi sıra Yunus Ergü, ertesi ahit tekrar Kanbur’un dükkanına gelerek tartışma çıkarttı. Gücük sürede alevlenen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yunus Ergü birlikte getirdiği bıçağı Kambur’un karnına saplayarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin durumu ayırt etmesi üzerine görüngü hesabına çokça sayıda keyif ve polis güçleri ekipleri irsal edildi. Yapılan önce müdahalenin arkası sıra pahal çorlu yerine hastaneye kaldırılan canlı insan yapılan tekmil müdahalelere karşın kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Agresif şahsiyet ise polis güçleri ekipleri marifetiyle kısa sürede yakalanarak gözaltına makbuz. Olayla ilgili soruşturmanın ise bitmeme ettiği belirtildi. Evli ve iki bala babası olan Amaç Ulaş Kanbur memleketi Çankırı’de toprağa verildi.

Kanbur’un dayısından cinayetin planlı işlendiği iddiası

Öldürülen Hedef Ulaş Kanbur’un dayısı olan Yakup Kanbur ise cinayeti çayhane sahibi olan Halil P.’nin azmettirdiğini encam sürdü. Yürekli Kanbur, Halil P.’nin, yeğeninin dükkanına göz koyduğunu ve bu sebepten dolayı çalışanı Yunus Ergü’ye kıya amacıyla istek verdiğini istikbal sürdü. Cinayetin yaşandığı yerde sinirlerine hakim olamayarak çevredekilere çığlık eden yürekli Kanbur, suçluların tamamının yakalanması amacıyla yetkililerden arkalama istedi. Yeğeninin hastaneye götürüldüğü ambulansın içerisinde Halil P.’nin eşinin da olduğunu belirten Kanbur, güre adamın ölümünün konusunda Halil P.’nin eşinin tezce hastaneden uzaklaştığını tez etti.

“Yeğenimi kalbinin altından bıçaklayarak yaralıyorlar”

Acılı çatal yürekli Yakup Kanbur, saldırganların hepsinden şikayeti olduklarını belirterek, “Aynı çevrim önce ağız dalaşı çıkıyor. Herkes otopark tartışması yüzünden çıktığını söylüyor amma anca değil. Halil P. denen çaycı, buralara meşgul ezmek ve yeğenimi de bu dükkandan alaşağı etmek amacıyla geçmiş çağ 4-5 kişiyle gelerek zılgıt etmiş. Ertesi dönüş yeğenime tuzak kuruyorlar. Yeğenimi kalbinin altından bıçaklayarak yaralıyorlar. Yeğenim orada serencam nefesini veriyor. Azmettirici ardında 2 tane babasız bıraktı. Saldırganların hepsinden şikayetçiyiz. Bulunmalarını istiyoruz. Saldırganın karısı da ambulansa binip yeğenimi hastaneye götürüyor. Öldüğünü öğrenince bile kaçıp gidiyor. O şahsın de sorgulanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Tartışma hatıra kamerada

Öte yandan, Yunus Ergü ve beraberindekilerin olaydan 1 çevrim geçmiş Kanbur’un dükkanına gittikleri ve ağız dalaşı çıkarttıkları anların görüntüleri ortaya imdi. – ANKARA

Share: