Polisan’dan olimpiyat şampiyonu İşitme Engelliler A Milli Uçan Top Takımları’na ateşin kutlama

İşitme Sakat Ayvaz A Milli Voleybol Takımının eşkal sponsoru olan Polisan Kansai Boya, takımın Brezilya’daki olimpiyatlarda gösterdiği başarıyı sessiz ama birey ayrımsız etkinlikle kutladı.

Polisan açıklamasına göre, Polisan Ana Ortaklık’in ilişkin ortaklığı olan Polisan Kansai Boya, eşkâl sponsoru olduğu İşitme Sakat A Milli Voleybol Takımı’nın ayvaz ve eş oyuncularını, Brezilya’de düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları’nda gösterdikleri başarı ve aldıkları iki altın madalyadan ötürü kutlama etti. Olimpiyat şampiyonları üzere hazırlanan ağızsız amma ateşli organizasyon, Kocaeli Dilovası’nda kâin Polisan Terbiye, Hars ve Spor Kompleksi’nde planlı dostluk maçı ile başladı.

Engelli A Milli Voleybol takımının karı ve koca oyuncularından oluşan katışık ekibinin karşısına, Polisan Holding Eğin Yöneticisi (CEO) Mehmet Hacıkamiloğlu’nun birlikte düzlük aldığı Polisan Voleybol takımı imdi. Dilovası Polisan Ortaokulu öğrencileri ile Polisan Kimya, Polisan Kansai Boya ve Poliport çalışanlarının izlediği dostluk maçında, izleyiciler karşılaşma boyunca tezahüratlarını, öğrendikleri işaret dili ile yaptılar. Maçı A Milli mızıka oyuncuları kazanırken, sahada ağır ezgi anlar yaşandı.

Yemekte ısmarlama verince “Elinize Esenlik” kutlama mesajları ile karşılaştılar

Maçtan sonraları milli voleybolcular ve Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Eli Açık Vural, Koca İşitme Mânialı A Milli Voleybol Beceri Direktörü Osman Çarkçı, Eş İşitme Mânialı A Milli Voleybol Beceri Direktörü Fuat Dokgöz, İşitme Sakat A Milli Uçan Top Antrenörü Erkal Taş, Polisan aracılığıyla planlı tebrik kartı yemeğine katıldı.

Polisan Holding Umumi Heyet Başkanı Mehmet Tehlikesiz Bitlis, Polisan Ana Ortaklık CEO’su Mehmet Hacıkamiloğlu ve Polisan Kansai Boya Genel Müdürü A. Cemal Drahor’un hazır bulunduğu yemekte, milli oyuncular ısmarlama çevirmek için QR kodları okutunca Türkiye’nin yetişkin sporcularının belen dili ile söyledikleri “Elinize Keyif” kutlama mesajları ile karşılaştılar. Bu sürpriz fert anların yaşanmasına illet olurken, tebrik mesajı gönderen sporcular beyninde karateci Maksat Patal, Milli boksör Şennur Demir, Milli Pentatlet İlke Özyüksel, kayakla atlama olimpiyat sporcusu Fatih Arda İpçioğlu, basketbolcular Berkay Ilgiyle, Erkan Yılmayan, Kartal Özmızrak ve Oğuz Çekişme meydan aldı.

Bu hususi organizasyonda Polisan Holding Umumi Heyet Başkanı Bitlis, Polisan Holding CEO’su Hacıkamiloğlu ve Polisan Kansai Boya Genel Müdürü Drahor, birer müzakere yaptı. Düzenleme dürü takdimi ile akıbet buldu.



Share: