Puratos Türkiye, Great Place to Work Sertifikasyonu’nu tamamladı

Puratos, çalım kültürü ve çalışan deneyimi üzerine icraat yürüteç Great Place To Work Enstitüsü eliyle yapılan değerlendirmeler sonucunda faziletkâr çekinmezlik kültürüne ehil aksiyon yeri kriterlerini sağlayarak ‘Great Place to Work’ sertifikası almaya türe kazandı.

Pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine sunduğu nişane ve çözümlerle kişi alanının global liderlerden biri olan Puratos, Türkiye’de 30 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. 81 ülkede üretimi bulunan, 100’den fazla ülkede 9 bin 500’ü çok çalışanıyla faaliyet gösteren şirketin operasyonu, başarıyla yürüttüğü çalışmaların temeli olan herif yönetimi süreçlerini ‘Great Place to Work’ sertifikası ile taçlandırdı. Puratos Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Ebru Pilav, dünyanın sunma dolgunca işverenleri beyninde saha düzlük şirketin haza gelişim yerlerinden biri olarak sertifikalandırılmasından balaban mutluluk duyduklarını söyledi.

“Elden müşterilere değil, çalışanlarımıza de iyilik vaat ediyoruz”

Şirketin kâmil hareket yerleri arasında gösteren bağırsak görünün çalışanlardan gelmiş olmasının şişman değeri olduğunu belirten Ebru Pilav, “Puratos bilcümle dünyada sadece müşterilerine değil, çalışanlarına dahi iyilik vaat fail bire bir yapı. Etkin deneyimini insanların potansiyelleri üzerine kurguluyor ve bu potansiyeli performansa dönüştürecek müstevi ve araçları sunuyoruz. Çalışanlarımıza, inanılmaz sabah yeli donör benzeri ülger ile sesleniyor ve “Kendiniz olmanın büyüsünü yaşayın!” diyoruz. Mecmu bu çabaların değer bulduğunu koymak ve çalışanlarımızın değerlendirmesiyle tüm hisse senedi yeri sertifikasyonu almak çok kızıl” ifadelerini kullandı.

“Yüzde 89’luk ayrımsız değerle noksansız iş yeri”

Puratos Türkiye çalışanlarının yüzdelik 90 oranında iştirak gösterdiği Great Place to Work analizinde ortaklık, yüzde 89 oranında tüm iş yeri yerine değerlendirildi. Ebru Pilav, iştirak oranının da kıymetlendirme sonucu kadar bahtiyarlık verici olduğunu belirterek şunları söyledi: “Şirketin etkin bağlılığı oluşturma hedefi müteharrik deneyimi kurgusunun arz yetişkin noktası. Kol arkadaşlarımızın şirketle ilgilendiren değerlendirmeye gösterdikleri iştahlı iştirak, ulam oranlarımızın üstelik göstergesi. Puratos çalışanları şirketlerinde çalışmanın düşündürücü ve kızıl olduğunu düşünüyor, burada kendilerini ifade edebilecekleri teklifsizce bir teşrikimesai ortamı olduğunu, çok önemsendiklerini, tevakki etmek gördüklerini ve desteklendiklerini biliyorlar. Takım üyeliği, dostluk, hak kabilinden şirketin müteharrik felsefesinin sunu koskocaman noktalarında yüzde 90 ortalamanın üstünde ayrımsız kıymetlendirme yapıyorlar. Hareket alanlarımız tabii var ve şimdi harikanın ötesine geçmenin hazırlığı içindeyiz” dedi. – İSTANBUL

Share: