Red Bull sporcusu Mehabetli Türkkan TransAnatolia’nın konuğu olacak

Red Bull sporcusu Ali Türkkan, TransAnatolia Ralli Raid’e konuk olacak.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Türkiye Motor Federasyonu desteğiyle planlı dünyanın yer şişman ve mukavim rallilerinden biri yerine değerlendirilen TransAnatolia Ralli Raid, 20 Ağustos Cumartesi haset, Hatay’da bidayet alıyor.

Doğanın ayrıcalık sunduğu panoramik manzaralar, tarihin buyruk sürdüğü beniz yıllık eserler yani tabiat, gün ve kültürü bire bir araya getiren takatli mücadelenin şampiyonları 27 Ağustos’ta Eskişehir’de muhtemelen olacak.

Yolculuğun başlayacağı Hatay’birlikte gerçekleştirilecek küşat seremonisine Red Bull sporcusu Uca Türkkan dahi konuk kendisine katılacak.

Son namına 2021 Balkan Ralli Kupası ve Avrupa Ralli Kupası organizasyonlarında “İki Teker” ve “Gençler” kategorilerinde şampiyonluğa ulaşarak adını Türkiye makine sporları tarihine yazdıran Ulu Türkkan, mütehammil yarışın startında sporcularla bile buluşacak.

Verilen bilgiye göre, bu yıl 12. yol düzenlenecek TransAnatolia Ralli Raid’de katılımcılar, aralarında Gaziantep, Adana, Kayseri’nin bulunduğu 16 kent ve 2 bin 800 kilometrelik parkuru çekiştirmek amacıyla yarışacak.

4×4 otomobil, kamyon, motosiklet, SSV ve ATV kategorilerinde yüzlerce kurgu özlük kategorilerinden mutlu sona ulaşmaya çalışacak.

Share: