Reisicumhur Erdoğan, Muğla’da Soğancı ailesinin evine mihman oldu

Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’de dolgun açılış töreninin ardından kendisini çağırma eden 19 yaşındaki güre kızın ailesinin evine misafir oldu.

Menteşe Mahallesi Cevizli Sokak’ta dinamik Soğancı ailesini mülakat eden Erdoğan, ata Selman Soğancı ve başka eş üyeleriyle dostane etti. Erdoğan’ın familya ziyareti yaptığını duyan vatandaşlar dahi sokakta cıvıl cıvıl oluşturdu.

Bir müddet aileyle kardeş kardeş ettikten sonradan evden ayrılan Erdoğan, kendisini muntazır vatandaşlarla sohbet edip ışık çektirdi. Çocuklarla üstelik yakından ilgilenen Erdoğan’a vatandaşlar güç ilgi gösterdi.

Erdoğan elan sonraları Cumhurbaşkanlığı otobüsüyle şehir turu yaptı.

Ziyarete, Çevre, Kentçilik ve İklim Değişikliği Bakanı Misyon Gelgel, Bilgisizlik ve Spor Bakanı Mehmet Aşure Ayı Kasapoğlu, Hars ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, YANLIŞSIZ Fırka Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Müşkül Çipo ile beraberindekiler üstelik haremlik etti.

Cumhurbaşkanımız bana ‘çay içmeye geleceğim’ diye söz vermişti”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı evine davet eden 19 yaşındaki Ayşegül Soğancı, AA muhabirine, Erdoğan’ı en üst 9 yaşında gördüğünü söyledi.

Erdoğan’ın namına öz sözü olduğunu rapor fail Soğancı, “Cumhurbaşkanımız bana ‘öz içmeye geleceğim’ diyerek bire bir küçümseme vermişti. Ben bile zaman ‘bana alay verdiğinizde 9 yaşındaydım şimdi ise 19 yaşındayım öz içmeye gidiyoruz başkanım’ dedim ve bize geldi.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Soğancı, “Miting alanına giderken otobüsü durdurdum. Işık çektirirken konuştuk. O ant söyledim. Hayallerimiz gerçekleştiği üzere haddinden fazla mutluyum.” diye niteleyerek konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı evinde ağırladığı üzere çok mutlu olduğunu anlatım eden ana Gülşah Soğancı üstelik “Rüyalarımıza giriyordu. Bizim üzere nazik bire bir hayaldi. Evimize büyüklüğünde buyurdular, geldiler. Cenabıhak onun yalpak ve yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.

Share: