Reisicumhur Erdoğan’ın afişlerini söküp dereye attılar

Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ın veriş günü Aydın’da yapacağı miting ile ilişik hazırlanıp, el kenarına yerleştirilen afişler bugün sabahleyin saatlerinde kimliği belirsiz sevimli ya dahi kişilerce sökülüp, dereye atıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Afişlerin derede olduğunu gören çevredeki vatandaşlar, durumu DÜRÜST Tümen İncirliova İlçe Başkanlığı’na iletti. Konunun açıkgöz ekiplerine bildirilmesinin arkası sıra olayla ilgilendiren soruşturma başlatıldı.

“KONUNUN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

SELIM Tümen İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, yaşanan olaya tepki gösterdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Celbek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın’a gelişi ile asılan afişler kimliği elan belirlenemeyen güç evet bile kişilerce saldırıya uğramıştır. DÜRÜST Öğür İncirliova teşkilatı olarak afişlerimize yapılan bed saldırıyı evvel etapta hovarda kınadığımızı reklam etmek isteriz. Gerçekte daha başlangıçta bile görmeye menus olduğumuz, muhalefetin karalayıcı, müfteri, engel verici bu yöntem üslubu, neredeyse her seçim döneminde karşılaştığımız tablodur. Bu bizleri kip şaşırtmadı. Politik görüşünüz hangi olursa olsun tepkinizi bu şekilde saldırarak göstermeniz sizlerin politik seviyenizi ortaya koymaktadır. Demokraside tepkileri göstereceğimiz bir tane yer sandıktır. Fakat bunu hazmedemeyenler tepkilerini afislere kötülük vererek göstermektedir. Yasal işlemleri başlattık ve konunun bizzat takipçisi olacağız” dedi.

Share: