Reisicumhur Erdoğan’ın mektubu esnafa ulaştırıldı

Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın, DÜRÜST Fırka’nin kuruluşunun 21. Yıl dönümü nedeniyle kaleme aldığı tezkere Adıyaman teşkilatı eliyle esnaflara ulaştırıldı.

TBMM Milli Defans Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Mebus İbrahim Halil Fırat, İl Komutan Vekili Emrah Bulucu, Şehremaneti Başbuğ Vekili Şerif Ayaz, Eşkâl İlçe Başkanı Mustafa Alkayış şehir merkezinde esnafları görüşme ederek mektup dağıttı.

Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılan betik, partililer aracılığıyla esnafların yanı sıra vatandaşlara de verildi.

Mebus Ahmet Münevver yaptığı açıklamada, “Partimizin 21. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın selamı ve mektubunu hemşerilerimize ulaştırmaya çalışıyoruz. Tahminî 30 bin mektubu vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Merkezde oluşturduğumuz 10 kadro ile aynı anda mektupları ulaştırmaya başladı. Türkiye’nin 2023 seçimlerine hazırlanan ve bu güne kadar yapılamaz denilenleri fail tıpkısı partiyiz. Halkımız bu güne büyüklüğünde duasıyla desteğiyle bilcümle yanımızda oldu. Çokça güzel bir teveccüh var” dedi.

Saylav İbrahim Halil Fırat ise açıklamasında, “Benzeri olduk 21 olduk. Allah’ın izniyle aynı çizgide tıpkısı hizmet aşkıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Teşkilatımızla mektubu vatandaşlarımıza ulaştıracağız. İnşallah daha birçok 21. Yılları kutlayacağız” dedi.

İl Başkan Vekili Emrah Icatçı, mülk ve kaymakamlık teşkilatlarının Cumhur Reisi ve YANLIŞSIZ Öğür Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mektupları vatandaşlara ulaştırdığını kaydederek, müspet ve pir dönüşler aldıklarını söyledi.

Gestalt İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ise, “Cumhurbaşkanımızın yazdığı bu güzel ve anlamlı mektubu halkımıza ulaştırıyoruz. Çalışmalarımıza vuzuh vermeden bitmeme ediyoruz. Milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile buluşturduğumuz bu mektuptan çok adamakıllı tepkiler alıyoruz” ifadelerini kullandı. – ADIYAMAN

Share: