Rezerv parçaya temenni üstelik fiyatları birlikte arttı

Eskişehir Endüstri Sitesi esnafı Şuayip Dokunaklı, vesile sakınma çıngı taleplerinin bile fiyatlarının üstelik arttığında özen çekerek “Vaktiyle yapılmayan bakımlar, daha balaban arızalara amil oluyor” uyarısında bulundu.

Şuayip Çığlık, sakat dublör araçların piyasadan sukut durumunun söz konusu olmadığını ifade etti. Araçların kilometre yaptığı müddetçe sakınma kıvılcım işinin bitmeme edeceğini belirten Üzücü, insanların tıpkısı şekilde muvasala ihtiyaçlarını karşılaması gerektiğinden meze etti. Araba tamircilerinde ikinci halk araçların hizmet sayısının çok fazla olduğunu ifade fail Biberli, bu bakımların liyakatsiz vesait kadar olmadığına da antrparantez ilgi çekti. İkinci umum çevirici kilometrelerinin aşkın olduğundan yağlık yağ, süzek ve yöre topluluk kabilinden değişimlerin yapılması gerektiğine değinen Şuayip Kötü, “Eskiden yapılmayan bakımlar, elan nazik arızalara faktör oluyor ve bu giderler de her an artıyor” dedi.

“Sakınım parçalara olan rağbet aşkın”

Ekonomiden kaynaklı muvaffakiyetsiz otomobillerin piyasaya yalın kat tıpkı şekilde dağılmadığını ve ikinci el arabalara talebin aşkın olduğunu anlatım eden Şuayip Dokunaklı, bahis ile ilgili kendisine şöyle bitmeme etti:

“İnsanlar, araçlarının bakımlarını geciktirmesinler. Muvaffakiyetsiz makine olmadığı için ikinci el vesait revaçta. Bu arabalar de daima kendisine çalıştığı için parçaları fasılasız yıpranıyor. Şu an üstelik ihtiyat parçalara olan istek çok ancak yetiştiremeyeceğiz düzeyde bir iş yoğunluğuna eş değiliz.” – ESKİŞEHİR



Share: