Rutubet oranı yüzdelik 83’e imdi, görüntüler Antalya ve Bodrum’u aratmadı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde nem oranı yüzde 83’e daha çok, kıran ve plajlar tıklım tıklım doldu. İlçedeki pansiyon ve otellerdeki doluluk oranının ise yüzdelik 90’a çıktığı öğrenildi.

Düzce’nin turizm destinasyonlarından Akçakoca, temas yıl olduğu kabil bu sene da yerli ve ecnebi turistlerin akınına uğruyor. Albeni sıcaklığının 27, deniz suyu sıcaklığının ise 26 merhale ölçüldüğü Akçakoca’de, ferahlamak ve güneşin tadını idrak etmek isteyenler plajlara atak etti. Gönen oranın yüzdelik 83’e çıktığı kentte, 30 kilometrelik kıran şeridi tıklım tıklım doldu. Sıcaktan bunalan tatilciler, kendini Karadeniz’in serin suları ile serinletmeye çalışırken, kimileri üstelik dikme gölgesinde sıcaktan korunmaya çalıştı. İlçedeki pansiyon ve otellerdeki doluluk oranının ise yüzde 90’a çıktığı belirtildi.

“Akçakoca’da tatilciler serin havanın tadını çıkarıyor”

Otel ve pansiyonlardaki doluluk oranının yüzdelik 90 seviyesine ulaştığını söyleyen işletmeci Ömer Özcan, “Haziran ve temmuz aylarının ardından ağustos ayında de Akçakoca’de tatilciler serin havanın tadını çıkarıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Yalova gibi illere yakın olmamız birçok yerel ve ecnebi turistin bölgemizi yeğleme etmesini sağlıyor. Düzce’de kültürel ve saf yaşam alanları vardır. İnsanlarımız bu yüzden dinlence amacıyla Düzce’yi yeğleme ediyor” dedi. – DÜZCE

Share: