Samsun Büyükşehir Şehremini Çipo, AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Samsun Büyükşehir Belediye Reisi Mustafa Çipo, Küçük Asya Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Çipo, Anadolu Ajansı Samsun Havza Müdürü Halil Demir ile AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin ensiz ortamında ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Ali Jadallah’ın “Mazlumun ahı” fotoğrafına oy veren Çipo, spor kategorisinde Aytaç Ünal’ın “Merve’nin servisi”, çevre-dirim kategorisinde birlikte Orhan Çiçek’in “Ateş müdahalesi” fotoğraflarına rey verdi.

Çipo, Küçük Asya Ajansının veri üretimi üstüne dünyanın yer koskocaman olgun ajanslarından birisi olduğunu söyledi.

Çipo, “Zaten AA’nın dünyadaki gelişmelerden oylamaya sunduğu fotoğraflardan da bu anlaşılıyor. Fotoğraflar o kadar manidar ve güzel kim seçmekte zorlanıyoruz. Üç kategoride foto oylaması yaptık hakikaten dünyanın benzeri yıllık özeti bu fotoğraflar içinde vardı. Ego birlikte ortaokul ve ortaöğretim yıllarımda fotoğrafçılık yaptım. O yüzden fotoğrafa alın benzeri ilgim var. Bugünün geleceğe aktarılması noktasında üç fotoğrafa oylama yaptım. Anadolu Ajansını ve arkadaşları kutlama ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Share: