Şaşırtı Boşanma! İşte İlk Açıklaması…

YouTube’da 7,5 milyon takipçisi mevcut Kafalar grubunun üyesi Fatih Yasin, geçtiğimiz yıl haziran ayında Sena Güzaldağ ile nikah masasına oturdu. Evliliğini basından ırak dinamik çiftten biberli bilgelik geldi.

“HENÜZ AŞKIN YIPRANMAMAK ADINA…”

Evliliklerinin birinci senesi dolan çiftin boşandıkları ortaya çıktı.

Instagram hesabından boşandıklarını duyuran Güzaldağ, “Yazması süssüz kabilinden gelse bile Fatih ile olan dünyaevi birliğimizi 17 Ağustos günü kanunen sonlandırmış bulunmaktayız. Bu sürecin ikimiz üzere elan fazla azaltan olmaması namına sizlerden tevakki etmek, özveri ve idrak bekliyoruz.

Ben bu yolda çok sunturlu insanlarla tanıştım, tüm insanlar biriktirdim. Dilerim kim herkesi yolu ayan olsun, iyi insanlarla karşılaşsın. Bir süre paylaşım yapamayacağım. Zaaf etmeyin!” dedi.

FATİH YASİN KİMDİR?

Toplumsal iletişim araçları fenomeni, aktör, senaryocu. 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü’nde tamamlamıştır. Çektiği Vine’larla tanınan Farih Yasin üniversitede Atakan Özyurt’la tanışmış ve henüz sonra gelişigüzel çektikleri vine ile olay olma uğrunda geçmiş adımı atmışlardır.

Daha sonradan Bilal Hancı ile tanışarak sosyal medyada paylaştıkları videolar sonrasında Youtube’da Kafalar kanalını açarak çok yüzü sıcak fenomenler beyninde düzlük almışlardır.

Fatih Yasin, 2021-2022 yılları beyninde Sena Güzeldağ ile evli kalmıştır.

Share: