“Savuşturmak ahmak toplumların gıdasıdır” diyen Kolivar’a memleketinden tepki

Katıldığı benzeri göstergeç programında “Atlatmak aptal toplumların anne azık maddesidir” diyen Dünya Kolivar’a memleketi Rize’deki fırıncılardan aksülamel geldi.

Katıldığı ayrımsız monitör programında “Savuşturmak aptal toplumların ana besin maddesidir. Bizim toplum aldatmak ile doyduğu üzere başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor” diyen Aldatmak Üreticileri Sendikası Başkanı Âlem Kolivar’a Rize’deki aldatmak üreticilerinden ve vatandaşlardan reaksiyon geldi. Rize’de fırıncılık yapan Tarkan Karakaş, “‘Atlatmak sersem toplumların gıdasıdır’ diyen kişiye olağandan o kelimeleri reddetme ediyoruz. Bilcümle fırıncılar adına namına iadeli ediyoruz” dedi.

Rize’de fırıncılık eden Sabri Aydoğdu da Kolivar’a aksülamel göstererek, “Fırıncılık peygamberimizin başlattığı ayrımsız meslek ve insanların evine getirdiği velinimettir. Bu ekmeğimizle kimse oynayamaz. Aldatmak aptalların değil, insanlarımızın karnını doyuran ayrımsız nimettir. ‘Paketlemek ahmak toplumların gıdasıdır’ diyen kişinin kendisi tıpkısı numaralı aptaldır. Ahmak olmasaydı o sözleri söylemezdi. Atlatmak soframızın olmazsa olmazlarından biridir” şeklinde konuştu. – RİZE

Share: