Saylav Taş: “Çalmadık husus, sıkmadık el bırakmayacağız”

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde esnaf ziyaretinde kâin YANLIŞSIZ Öğür Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, çalmadık konu sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde DOĞRU Fırka vasıtasıyla başlatılan ‘Yüz yüze 100 dolaşma’ sloganı ile seçme dönme bir ilçeyi konuşma fail DÜRÜST Tümen Adıyaman milletvekili Yakup Taş Sincik ilçesinde mütenevvi ziyarette bulundu.

SELIM Parti İlçe Başkanı Fikret Fakir, mülk umumi divan üyeleri Abuzer Yaşar ve Mehmet Esmer vasıtasıyla karşılanan Saylav Taş, ilçe merkezindeki esnafları bir bir dolaşarak ilçede yapılan kamu hizmetleri ve yapılması müstelzim icraat ile ilgilendiren fikir alışverişinde bulundu. Mebus Taş ve beraberindekiler elan sonradan Sincik geçmiş dolaşma şehremaneti başkanları Hasari Altıntel ve Mehmet Buz’u ziyaret etti.

Sincik ziyareti ile ait değerlendirmede bulunan Saylav Taş, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde YANLIŞSIZ Parti’mizin başlattığı ‘Yüz yüze 100 dönme’ sloganı ile gelişigüzel dolaşma Adıyamanımızın tıpkı ilçesini ülfet ediyor, vatandaşlarımızla ayrımsız araya gelerek istişarede bulunuyoruz. Yapılan amme yatırımlarını yerinde inceliyor, yapılması gereken hizmetleri tayin ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamını ve gönderdiği mektupları vatandaşlarımıza iletiyoruz. Sincik halkı bundan eski seçimlerde Cumhurbaşkanımıza verdiği desteği 2023 seçimlerinde bile vereceğine inanıyorum. vatandaşlarımız ile yaptığımız sohbetlerde bunu gördüm. Sincik halkı herhangi bir zaman Cumhurbaşkanımızın yanında oldu. Bize sakıt de vatanını, milletini, bayrağını ve Cumhurbaşkanı’nı dost bu halka hizmetin yer iyisini getirmektir. Bugüne büyüklüğünde olduğu kabil artık bile sunma dolgunca şekilde bakım etmeye bitmeme edeceğiz. İlgi ve alakalarından ufuk Sincik halkına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. – ADIYAMAN

Share: