Seferihisar’da DOĞRU Parti’ye aheste deste

Seferihisar’üstelik güçlü vatandaşların DÜRÜST Tümen’ye gösterdikleri atılganlık ve desteklerinden ortalık memnuniyetini dile getiren SELIM Öğür Seferihisar Kurum Başkanı Ümit Yeşilyurt, “AK Fırka teşkilatımızı canlı kılan, Seferihisar’de ilçe başkanımız Ahmet Aydın’ın öncülüğünde yürekten ve haddinden fazla sunturlu tıpkı birliktelik yakalamış olmamızdır. 2022 yılı başarım istimara tablomuzda hedefimize yüzdelik 80’nin üzerine çıktık. İzmir’da önceki 3’e girdik” dedi.

DÜRÜST Tümen Seferihisar Kuruluş Başkanı Beklenti Yeşilyurt, Seferihisar’de DÜRÜST Tümen’ye dokunaklı bağ olduğunu belirtti. Yeşilyurt, “Seferihisar amacıyla hemşehrilerimizle birlikte cereyan ediyor, Seferihisar’de yapılması gerekenleri Seferihisar halkı ve ortak düşünce ile hayata geçiriyoruz. Onların istem ve önerileri doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalarla ilçemize eserler kazandırmaya gayret ediyoruz. Seferihisar’ımızda yürüttüğümüz kamu çalışmalar ve hizmetler hemşehrilerimizin candan benzeri şekilde gösterdikleri birlik, beraberlik ve dayanışması sayesindedir. Ati kuşaklarımıza daha güzelce tıpkısı Seferihisar bırakabilmek için görevimizi severek heyecanla yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Seferihisar’daki organ çalışmaları karşı hikmet veren Başkan Yeşilyurt; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Gönül Seferberliği ile 2022 yılı takat sınırı istimara tablomuzda hedefimize yüzde 80’nin üstüne çıktık. İzmir’bile önce 3’e girdik. Yıl böylecene hedeflerimizin üzerine çıkacağımızı düşünüyorum” diye niteleyerek konuştu.

“Tanımadığımız gönüllerin duası doğmak amacıyla çalışıyoruz”

“AK davamızda toprak, diyanet, kurgu, soy gözetmeksizin yaptığımız istek seferberliğinde kimsesizlerin bazı, mazlumların umudu ve tanımadığımız gönüllerin duası doğmak için çalışıyoruz” diyen Yeşilyurt, Seferihisar’ı evleri üzere düşündüklerini kaydetti. Yeşilyurt, şöyle devam etti: “Geçmişten geleceğe yürüdüğümüz DOĞRU yolculuğumuzda bir anda değme dönme hemşehrilerimizin gönlüne dokunuyoruz, onlarla anbean birlikte oluyoruz. Onların tavsiyelerini divan üyelerimizle, dalavere kurulumuzla ve mahalle başkanlarımızla müzakere ediyor, Seferihisar’a duyduğumuz aşk ve gelecek kuşaklara kitap bırakma şiarıyla üstlendiğimiz görevimizi namına getiriyoruz.”

“2023 Seferihisar amacıyla galebe olacak”*

2023 seçimlerinin önemine aksan özne Komutan Yeşilyurt, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını karşılayacağımız sonuç düzlükteyiz. Cumhuriyetimizin bir numara yüzyılı bence çivi başına bire bir başarı destanıdır. İlk günkü aşkla, coşkulu, imanlı ve kararlıyız. Hemşehrilerimizin enerjisinden onların üstelik tıpkısı duyguları yaşadıklarını hissediyoruz. Galibiyet, ona arz çokça inananlarındır. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında galibiyet; bu topraklarda var olan hep değerlere gocunmak duyan, global düşünüp ülkesel değişmeyen verenlerin olacak. Bu anlamda 100. yılına girdiğimiz kutlu cumhuriyetimizin kutlamaları esnasında, 2023 yılında yapılacak olan tarihi seçimde Cumhurbaşkanımıza kere arkadaşlığı emretmek gelecek kuşaklara muhabbetler ve asar bırakabilmek adına gelecek nesillerin adlı, bilinmeyen kahramanları doğmak için sizleri da bu mutlu davaya nida ediyor, zaman her zamandan imdi birliğin beraberliğin olması gerektiğini düşünüyorum. Ülkemizin arsıulusal ilişkilerdeki önemli konumu ve daha adil dünyanın tesisinde üstlendiği büyük aynı sorumluluğu var. Türkiye Cumhuriyeti’nin kararlı ve emniyetli adımlarla ilerleyen yükseliş yolculuğunda biz da varız. Bu uğurda sizleri üstelik DOĞRU yolculuğumuzda umum ele, alay malay yürümek üzere bekliyoruz. Birlikte henüz güçlüyüz. Yarınlar gelişigüzel henüz umutlu” sözlerine düzlük verdi. – İZMİR

Share: