Şehremini Savran vatandaşlarla dev parkta bir araya geldi, eskimemiş erim verdi

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Sarban, Otopark ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince aynı süre geçmiş 2000 Evler Mahallesi TOKİ Konutlarına yapılan parkta vatandaşlarla ayrımsız araya geldi. Mahalle sakinleri, alanı güdük sürede eke tıpkı park yeri alanına muhavvil Başkan Sarban ve şehremaneti çalışanlarına teşekkürname etti.

Belediye Reisi Dr. Mehmet Savran’ın yaz aylarında 2000 Evler Mahallesi TOKİ Konutları çevresindeki incelemeleri sırasında, mahalle sakinleri bu bölgede etkisiz vaziyette duran alana otopark yapılması yönündeki taleplerini Başbuğ Sarban’a iletti. Park Yeri ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Sarban’ın talimatı ile gelişigüzel bütün 9 bin metrekare büyüklüğündeki alanda otopark yapımı amacıyla çalışmalara başladı. İçerisinde mahalle sakinlerinin spor yapabilmeleri üzere spor gidişat aletlerinin yerleştirildiği, 600 metre uzunluğunda SBR medar yürüyüş yolunun yapıldığı, site mobilyalarının konulduğu ve haddinden fazla sayıda ongun dikiminin yapıldığı otopark geçtiğimiz haftalarda hizmete açıldı.

Kısa sürede heybetli ayrımsız parka kavuşan mahalle sakinleri, bugün Belediye Reisi Dr. Mehmet Savran’ı teşekkür için mahallelerine davet etti. Otopark alanı içerisinde vatandaşlarla bir araya gelerek birlikte çay içen Savran, park alanı içerisine önümüzdeki aylarda basketbol ve futbol sahalarının de yapılacağı müjdesini verdi.

Uray kendisine serencam iki yıl içerisinde cümle mahallelerde yeni parklar yaptıklarını ve kâin parkları de birden yenilediklerini kaydeden Sarban, 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde kente bakir parklar kazandırmayı sürdüreceklerini açıkladı. Sarban, “Bu şehirde hareketli insanların mutluluğu, huzuru üzere tüm ekiplerimizle aralıksız demeden çalışıyoruz. Bunun karşılığında onların yüzlerindeki gülümseme, gösterdikleri görelik bizlerin yer balaban ödülü. İnşaallah bire bir gayretle kullanılmamış yılda bile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Mahalle sakinleri ise, çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başbuğ Savran ve tamam şehremaneti çalışanlarına teşekkürname etti. – NEVŞEHİR

Share: