SELIM Öğür Grup Başkanvekili Çevrimli Ünal, Osmaniye’de asıl atma töreninde konuştu Açıklaması

DOĞRU Öğür Kol Başkanvekili Maharetli Ünal, Türkiye’nin 70-80 yıllık sıkıntılarını giderdikleri kabil bugünün sorunlarını da çözeceklerini belirtti.

Ünal, Bostan Belediyesince yaptırılan Umum Aldatmak Fabrikası’nın ana atma töreninde, kentlerin, memleketini muhip ve hayalleri olan kişiler vasıtasıyla geliştirilebileceğini söyledi.

Belediye Başkanı İbrahim Temel’a çalışmalarından muhit teşekkür eden Ünal, “Bütün birlikte bu ülkeyi ayağa kaldırma çabasının bire bir halkasıdır Bahçe, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana ve Gaziantep. İşte buralar, umum ele vererek hem bölgesel hem dahi ülkesel kalkınmayı sağlıyor.” dedi.

Ünal, Türkiye’da 1960-2002 yıllarında 38 hükümetin değiştiğine meni ederek, şöyle konuştu:

“Tamam bu hükümetleri ki indirmiş? Kavim iradesi üzerinde vasilik kuranlar, ‘Millet devleti yönetemez, devleti biz yönetiriz’ diyenler indirmiş. Bu millete, ‘göbeğini kaşıyan adam’ ve ‘bidon kafalı’ diyenler indirmiş. Ama demincek budun iradesi 20 yıldan beri tamam yerine egemendir. Bundan rahatsızlar. Bundan illet rahatsız olduklarını üstelik biliyoruz. Tığ onlara diyoruz kim ‘Söz da değişmeyen bile milletindir, iktidarı da millet belirler.’ Bizi, bu ulus getirdi, esasen bu milletin aziz kararı götürür. Zaman hamdolsun bu ülkenin evlatları, milli egemenliğe topluluk çıkmıştır. 20 yıldan beri dahi ilçe kaymakamlık, mahalle mahalle özlük evlatlarının hizmetiyle yollarına bitmeme ediyorlar.”

Ülkenin, evveli mesail dolayısıyla “öğrenilmiş zavallılık” yaşadığını rapor eden Ünal, Türkiye’nin bu durumdan Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle kurtulduğunu aktardı.

“Evelallah milletimizi muhannete muhtaç dahi etmeyiz”

YANLIŞSIZ Öğür Takım Başkanvekili Ünal, daha çok 2005’in değil bugünün sorunlarının konuşulduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bu ülkenin 80 yıllık sorunlarını çözen kaime, bugünün sorunlarını çözer mi? Olur. Evelallah 70-80 almanak sorunları çözen, bugünün sorunlarını de çözer. Bundan sakıncasız olun kardeşlerim. Tığ nerelerden çektik, ne sıkıntıları aştık. Gençler hatırlamıyorlar amma biz öğrenciyken, sarıklı ‘Çocuklar tebeşiriniz bitti, yarın tebeşir parası getirin’ derdi. Bire Bir bile seçme birimiz okula yegâne odun götürürdük. Hamdolsun, zaman evlatlarımız okula başladığında kitabı sırasının üzerinde. Beyinli tahtasından tablet bilgisayarına, ihtiyaç sahibi anneye, babaya müstelzim desteğin yapıldığı günlere eriştik. Bu, bu millete Rabbimin benzeri lütfu, nimeti.”

Dünyadaki Kovid-19 kaynaklı sıkıntıları Türkiye’nin birlikte yaşadığını aktaran Ünal, bu sorunları çözecek olanın bile Erdoğan liderliğindeki kadrolar olduğunu dile getirdi.

Dirayetli Ünal, temas antlaşma milletin birlikte olduklarını vurgulayarak, “Tığ kalın yaşarız ama Allah’ın izniyle o sıkıntıyı yaşarken dertleri çözer, milletimizin boynunu bile eğdirmeyiz. Evelallah milletimizi muhannete kadın birlikte etmeyiz.” dedi.

Konuşmanın peşi sıra fabrikanın temelinin atıldığı törene Vali Erdinç Yılmayan, AK Öğür Osmaniye milletvekilleri İsmail Kaya ve Mücahit Durmuşoğlu, Bahçe Şehremini İbrahim Temel ile başka ilgililer katıldı.

Ünal, programın peşi sıra Bahçe Belediyesini ülfet etti.

Share: