SELIM Öğür Umumi Komutan Yardımcısı İleri, Bolu’da teşkilat üyeleriyle buluştu

DÜRÜST Parti Umumi Başkan Yardımcısı Ömer İleri, partisinin Bolu İl Başkanlığını mülakat etti.

DOĞRU Parti Bolu İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İleri, tümen binasında kuruluş üyeleriyle buluştu.

Toplantıda konuşan İleri, acun ve Türkiye’de yaşanan akıbet teknolojik gelişmeler, toplumsal medyanın akla yatkın kullanımı, metaverse, yonga krizi, defans sanayisinde teknolojinin önemi kadar konulara değindi.

İleri, DOĞRU Tümen döneminde Türkiye’nin gelişigüzel alanda olduğu gibi ilmî ve teknolojik yatırımlara bile yavaş şekilde behre ayırdığını ve bu yönde balaban başarılara imza attığını belirterek, “İnsansız Çekicilik Araçları ilkin koyulmak üzere evcil ve milli efdal teknoloji savunma endüstri ürünlerine her ahit yenisi ekleniyor. TEKNOFEST’ler ile gençlerin bu alana ilgisi artırılmaya çalışılıyor.” ifadesini kullandı.

Ülkedeki teknolojik gelişmelerden bahseden İleri, Türkiye’nin bundan sonra teknolojiye fut uyduran değil, teknolojiye alnaç veren bir devlet noktasına geldiğini kaydetti.

Toplantıda, DÜRÜST Tümen Bolu Mebus Heves Kültürlü, DÜRÜST Fırka Bolu İl Başkanı Suat Güner, İl Avrat Kolları Başkanı Mübayenet Çağalı, İl Cahillik Kolları Başkanı Fatih Alem, Bolu Belediye Meclisi DÜRÜST Parti Kadro Başkanvekili Maksat Akbay ve memleket yönetim kurulu üyeleri da düz aldı.

Share: