SELIM Parti Karabük Saylav Ünal, ziyaretlerde bulundu

YANLIŞSIZ Tümen Karabük Saylav Cumhur Ünal, “Yüz Yüze 100 Bölüm” programı kapsamında form ilçede ve Eflani’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Ünal, Eflani’deki programı kapsamında Ovaçalış köyünün ev sahipliğinde Akkışla, Ovaşeyhler, Hacışaban, Akçakese, Karataş, Kutluören, Bağlıca, Bakırcılar ve Soğucak köylerinin muhtarları ve köylüler ayrımsız araya geldi.

Muhtarlardan talepleri ve çözüm önerileri noktasında istişareler gerçekleştirerek notlar aldıklarını belirten Ünal, “Gayretle çalışmaya bitmeme edeceğiz.” dedi.

Ardından Esencik köyünde köylülerle buluşan Ünal, köy muhtarı Hasan Şahin’in oğlunun düğününe katılarak uz olsun temennisinde bulundu.

Ünal, kız futsal takımı oyuncularıyla buluştu

Yıldız Kızlar Futsal Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Karabük Atatürk Ortaokulu Kız Futsal Takımı oyuncuları ile ayrımsız araya mevrut Ünal, sporcuları tebrik etti.

Karabük Angajman Medya’yı bile mülakat eden Ünal, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Ünal, tarz Kapaklı ve Bürnük köylerinin vatandaşlarla buluştu.

Soğanlı Çayı ölçüsüz himaye inşaatında incelemelerde kâin Ünal, “İş kapsamında 2 bin 600 metre koşa taraflı gelmek için bütün 5 bin 200 metre istifli, taş tahkimatlı sedde, 15 brit ve 1 sulama bendi olacak projenin şimdiden Karabük’ümüze tatlıca olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Share: