SELIM Parti’nin 21. sene pastası kesildi

YANLIŞSIZ Parti’nin kuruluşunun 21’inci sene dönümü zımnında Adıyaman İl Teşkilatında pasta kesildi.

SELIM fırka Adıyaman Model İlçe Başkanlığı vasıtasıyla düzenlenen etkinlikte İl Başbuğ Vekili Emrah Icatçı, Belediye Başkan Vekili Mübarek Ayaz, Biçim İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Deneyimsizlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe basın açıklaması yaptı.

Toplantının açılışında mütekellim Hat İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, SELIM Öğür’nin kendine ilgilendiren benzeri siyasi kültüre ehil olduklarını belirterek, “SELIM Fırka’nin siyasete girmesinden sonradan gösterişli değişimler oldu. Ilkin Anayasa oluşmak için bütün metinler hep icraat milletimiz amacıyla baştan şekillendirildi. Serencam Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle, halkımız araçsız Cumhurbaşkanını belirleyebilme hakkına topluluk oldu. Devletin bütün erkleri millete adisyon verebilir arkaç geldi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ne büyüklüğünde akıllıcasına tıpkı karar olduğunu gördük. Yasakları kaldırdık. Başörtüsünden, Ayasofya’daki ibadet yasağına büyüklüğünde biz kaldırdık. Cumhurbaşkanımız önderliğinde milletimiz için ağır benzeri iş harcıyoruz. Milletvekillerimizden partimizin en madun kademesindeki mensuplarına büyüklüğünde var gücümüzle çalışıyoruz. 2023 seçimlerinde bu çalışmamız meyvesini verecek ve bu hizmet kervanı bitmeme edecek” dedi.

Bilgisizlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ise, Cumhuriyet tarihinde yapılamayan bir çok hizmetin SELIM Parti iktidarı döneminde yapıldığını ve gençlerinde bu hizmet kervanında yer almaya bitmeme edeceğini kaydetti.

İl Başbuğ Vekili Emrah Dedektör ise, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde, Cumhuriyetin 100. yılında seçimlerden galip gelerek DOĞRU Parti’nin için devam edeceğini ifade etti.

Belediye Başbuğ Vekili Şerif Ayaz ise, DÜRÜST Tümen’nin dünyada eşi benzeri yepyeni aynı politik başarısının olduğunun altını çizerek, yasaklar aşarak 21 yıl iktidarda kaldıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından kuruluş yıldönümü pastası kesildi. – ADIYAMAN

Share: