SELIM Tümen Umumi Başbuğ Yardımcısı Vedat Demiröz Yüz Yüze 100 Dolaşma çerçevesinde Sultangazililerle tıpkısı araya geldi

AK Tümen Genel Başbuğ Yardımcısı ve Bitlis Saylav Vedat Demiröz, DÜRÜST Öğür İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Sultangazi Belediye Reisi Av. Abdurrahman Dursun, Karşı Karşıya 100 Dönem programı çerçevesinde Sultangazili vatandaşlarla iştiyak buluşmaları gerçekleştirdi.

DOĞRU Fırka Genel Başbuğ Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, SELIM Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, DÜRÜST Öğür Sultangazi Eş Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, DOĞRU Fırka Sultangazi Deneyimsizlik Kolları Başkanı Yasin Bakırcı, meclis üyeleri ve belediye komutan yardımcıları, Yüz Yüze 100 Periyot programı çerçevesinde Sultangazili vatandaşlarla tıpkı araya geldi.

Sultangazi’de umu köprüleri

Yüz Yüze 100 Dolaşma programı çerçevesinde Sultangazi’de düzenlenen buluşmalar berenarı samimi tıpkısı atmosferde gerçekleşti. Program boyunca ilçenin ciharıyek birlikte bir nice vatandaşla istekle muhabbetler paylaşıldı. Esnaflar, öğrenciler, topluluk temsilcileri ve toplumun tüm kesimlerinden yüzlerce Sultangazili ile iştiyak köprüleri kuruldu.

Bilgisizlik buluşmaları

Programın böylece, çokça sayıda gencin katılımıyla, Görüşme Sokağı’nda Bilgisizlik Buluşmaları gerçekleştirildi. Gençlerin coşku ve enerjilerinin hissedildiği program görülmeye ayar anlara sahne oldu.

“Yüz Yüze 100 Zaman diyerek Sultangazi’deyiz”

Dokunmadık istek, çalınmadık husus bırakmamaya kararlı olduklarını belirten YANLIŞSIZ Tümen Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Saylav Vedat Demiröz, “Sultangazili vatandaşlarımızla içtenlikle mevrut bire bir muhabbeti paylaşıyoruz. Esnaf kardeşlerimizi ülfet ederek artağan kazançlar diliyoruz. Emekçi kardeşlerimizle buluşuyoruz. Gençlerimizin heyecanına şahit oluyoruz. Bulunmaz Sultangazililere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, muhabbetimizin sürekli olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Yüzlerde gülümseme, geleceğe imge olacağız”

“Bizim meselemiz, dilek kazanmaktır” diyen YANLIŞSIZ Tümen İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise, “İstanbul’umuzun rastgele kapısını çalacak, yüzlerde tebessüm, geleceğe düş olacağız. Gündeş durağımız Sultangazi. Eşsiz vatandaşlarımızla heves köprüleri kurmaya bitmeme ediyoruz. Sultangazili gençlerimizin üstelik gözleri ışıltılı, enerjileri yerinde. Her biri yarınlara ilham kaynağı olacak değerde. İlk günün heyecanı ve inancıyla, geçmişten aldığımız sınama ve geleceğe dair umudumuzla çalışmaya bitmeme ediyoruz” dedi.

“Komşularımızla daima gönül gönüleyiz”

Sultangazililerle baştan sona ikbal birliği içerisinde olduklarını belirten Sultangazi Belediye Reisi Av. Abdurrahman Dursun, “Yüz Yüze 100 Devir çalışmamız çerçevesinde, AK Tümen Genel Başbuğ Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz, SELIM Tümen İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ve ilçe teşkilatımızla alay malay Sultangazili komşularımızla ile tıpkısı araya geliyoruz. Temas ant sahada, komşularımızla istem gönüleyiz. Gençlerimiz, çocuklarımız, büyüklerimiz, esnaflarımız, öğrencilerimiz, yani Sultangazi’dahi dinamik tam komşularımızı candan seviyoruz, hepsine ayrı ayrı ayar veriyoruz. Biz, iri ve hayat dolu tıpkısı aileyiz. Bu arkadaşça, bu heyecanla, bu azimle tıpkı posta elan ‘Hep Birlikte Henüz İyiye!’ diyoruz” açıklamasında bulundu

“Samimiyeti, muhabbeti ve kardeşliği paylaşıyoruz”

Sultangazi ile ilgiyle benzeri muhabbeti paylaştıklarını dile getiren YANLIŞSIZ Tümen Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, “Yüz Yüze 100 Aktarılma çerçevesinde komşularımızı konuşma ediyoruz. Gelişigüzel antlaşma olduğu kadar, komşularımızın yanındayız. Samimiyeti, muhabbeti ve kardeşliği paylaşıyoruz. Gençlerimiz da gelişigüzel antlaşma olduğu kabilinden heyecanlılar, enerjikler. Tamamen aşkla, kesintisiz ve yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daima etsin” şeklinde konuştu. – İSTANBUL

Share: