Serencam dakika haberleri… Hükûmet Merkezi EDAŞ, yılın önce yarısında Çankırı ve Kırıkkale’de yatırımlarını tamamladı

Başşehir Cümbüş Tevzi YEMEK (EDAŞ), Çankırı ve Kırıkkale’birlikte yılın geçmiş yarısında hizmet, restorasyon ve envestisman çalışmalarını tamamladı.

Şirketten yapılan açıklamaya bakarak, Başkent EDAŞ yılın önceki yarısında koyduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Çankırı’dahi hizmet verdiği kaza ve köylerde bulunan 994 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren ekipler, bölgede 31 pano ile 31 dönüştürücü ve 2 tevzi merkezini birlikte vasıtasız geçirdi. Ayrıca kentte 27 kilometrelik hattın bakımı de tamamlandı.

Toplam 5 kilometrelik bakir kablo döşeyen Payitaht EDAŞ ekipleri, kentte 121 kullanılmamış tenvir armatürünün montajını dahi tamamladı. Antrparantez yeni 5 zindelik panosu ve 4 dönüştürücü merkezi montajı üstelik tamamlandı.

Kırıkkale’nin Kalıp, Bahşili, Balışeyh, Çelebi, Karakeçili, Yahşihan Atmaca, Şiddetli ve Sulakyurt ilçelerinde 10 bin 676 tavzih armatürünün bakımını gerçekleştiren ekipler, bölgede 11 pano ile 11 trafo ve 2 skor dağıtım merkezini dahi elden geçirdi. Antrparantez kentte 1.914 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.

Kırıkkale’üstelik toplanmış 35 kilometrelik yıpranmamış kablo döşeyen ekipler, kentte 424 eskimemiş tavzih armatürünün montajını de tamamladı. Ayrıca eskimemiş 2 ruh panosu ve 2 transformatör merkezi montajı üstelik tamamlandı.???????

Share: