Sincan Belediyespor Yaz Ayak Topu Okulundan 327 güre kabiliyet mezun oldu

Sincan Belediyespor Yaz Ayak Topu Okulu 327 öğrencisini mezun ederek çalışmalarını tamamladı. Mezun olan taze yetenekler muvaffakiyet belgelerini Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın elinden aldı.

Bu yıl 20 Haziran’birlikte başlayan Sincan Belediyespor Yaz Ayak Topu Okulu 327 taze yeteneği mezun ederek sona erdi. Yaz tatillerini dosdoğru ve ağır ezgi nâkil minik sporculara, eş güdüm, teknik, taktikler önce nazari olarak anlatıldı. Ardından alıştırma ve maçlarla gelişimlerine katkı sağlandı. Yetenekli olan sporcuların lisansları çıkartılarak Sincan Belediyespor altyapısına kazandırıldı. Tüvana sporculara katılımlarından hava yegâne bir tane muvaffakiyet sertifikası verildi. Şehadetname törenine Sincan Şehremini Uğur Ercan de katıldı.

Ercan, Sincan Belediyespor’un göstermiş olduğu liyakatli çalışmalardan ekolojik ortam dümen ve teknik kadroyu kutlama ederek, “Sincan Belediyesi namına kültür, görüşme ve sporda gençlerimize katkı çevirmek namına elimizdeki imkanlarla bildirme fazlasını etme derdindeyiz, gayesindeyiz. 327 çocuğumuz bu imkandan faydalandı. Seçkin yıl üzerine koyarak bu hizmeti geliştirmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın mutluluğu, coşkusu, sevinci gelişigüzel şeye değer. Evlatlarımızı gönülden tebrik ediyor, yeşil sahada elan nice başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız degaje olsun” diyerek konuştu. – ANKARA

Share: