Sincan, Tuğçe Kandemir konseri ile nurani ışıldı

Gençlerin sevdiği, birbirinden ünlü sanatçıların hayalet almasıyla Ankara Sincan’da keyifli yaz akşamları yaşanıyor. “Sincan Toyluk Konserleri”nde bu öğün mikrofon Tuğçe Kandemir’in oldu. Kandemir yüzü sıcak şarkılarını seslendirirken Sincan nurani ışıldı.

Sincan Belediyesi, “Sincan Toyluk Konserleri” kapsamında ilçede mütenevvi etkinliklere aile sahipliği yapmaya devam ediyor.

Gençleri sevdiği sanatçılarla buluşturan Sincan Belediyesi son kendisine Tuğçe Kandemir’i Sincan’da ağırladı.

Tuğçe Kandemir, sevenleriyle birbirinden sunturlu parçaları seslendirerek, Sincan’a unutulmaz benzeri akşam yaşattı.

Sincan Kent Meydanında planlı konsere, Sincanlılar okkalı deste gösterdi. Kandemir’in şarkılarını dinleyen vatandaşlar, gönüllerince eğlendi.

Konser öncesi mütekellim Sincan Şehremini Kasıt Ercan gençlere şu sözlerle seslendi;

“Bu sene birbirinden eşsiz birçok sanatçıyla tıpkı araya geldik. Bu yaptığımız konserlerden umuyorum ki bahtiyar oldunuz. Bu coşku ve tesanüt duygusu ile geleceğe emniyetli adımlarla yürüyoruz. Gençlerimiz amacıyla hangi yapsak bir iki. Belediye bütçesinin büyük bir kısmını gençlerimize ayırıyoruz. Sizler ülkemizin geleceğisiniz, gözbebeğimizsiniz. Hepinize sevgilerimi sunuyorum”

Sanatkâr Tuğçe Kandemir de Sincan’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ” Bizi bu sunturlu akşamda buluşturan Sincan Belediye Başkanımız Sayın Amaç Ercan’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların arkası sıra Sincan Belediye Reisi Misyon Ercan Tuğçe Kandemir’e hediyesini sunma etti.

Telefonlarının ışıklarını açarak Kandemir’e eşlik eden vatandaşlar Sincan’ı ışıltılı yaptı.

Gençlik Konserleri Sincanlılardan birlik mertebe aldı. İki saat süren konserin peşi sıra birçok yurttaş Sincan Şehremini Maksat Ercan’a teşekkür ederek, unutulmaz bire bir akşam ezanı yaşadıklarını söyledi.

Konser bitiminde Sincan Belediyesi Sililik İşleri Müdürlüğü ekipleri Şehir Meydanında günahsızlık yaparak alanı tertemiz yaptı. – ANKARA



Share: