Sinop’ta vali yardımcısı ve 2 kaymakam değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Mülki İdare Amirleri Nasıp Kararnamesi ile çok sayıda görev ve düzlük değişikliği yapıldı. Sinop’ta ilbay yardımcısı ve bazen kaymakamlar değişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Mülki İdare Amirleri Nasıp Kararnamesi ile Sinop ilinde yapılan değişiklikler şu şekilde:

Güzeşte sene Ağustos ayında Sinop Vali Yardımcısı görevine getirilen Recep Yüksel, Çankırı Ilbay Yardımcısı namına atandı. Yerine Artvin Borçka Kaymakamı Uca Osman Bulat getirildi.

Temmuz 2020’de Giresun Eynesil Kaymakamlığı görevine getirilen İdris Belletici, Sinop Valiliği Ahbaplık Müşaviri adına atandı.

Geçen sene hâkim afeti yaşanan Ayancık’ta Kaza görevi sürdüren İsmail Pendik, Diyarbakır Bağlar kaymakamı oldu. Pendik, Ağustos 2020 tarihinde göreve getirilmişti. Ilçebay Pendik’in adına ise Siirt Şirvan’da fariza işleyen Kaymakam Recep Hasar atandı.

Eylül 2020’de Sinop Durağan Kaymakamı adına atanan Dr. Ahmet Tozlu ise Van Vali Yardımcılığı görevine getirildi.

Emniyet Umumi Müdürlüğü personeli görev değişikliklerinde ise vekaleten Sinop İl Inanma Müdürlüğü görevini yürüteç Polis Başmüfettişi Tarıkhan Çetiner, Sinop İl Emniyet Müdürü oldu. – SİNOP

Share: