Site ve Komutan Ödülleri Kayseri’de sahiplerini buldu

Site ve Başbuğ Dürü Töreni, Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Genel Başkanı ve Kent Başkan Dergisi Umumi Ürün Yönetmeni Okan Geçgel’in küşat konuşmasıyla başladı. Geçgel, şehirler nesir etmenin ve kentsel tahavvül yapmanın yıpranmamış benzeri temel tahsis etmek kadar heybetli olduğuna ilgi çekerek başladığı konuşmasında şu ifadelere kayran verdi: “Şehir çalışmaları sonuç itibariyle en birkaç esas büyüklüğünde hayatımızı etkiler ve yaşamsaldır. Şehirler, geçmişimizin, bugünümüzün ve geleceğimizin kuma hayat alanlarıdır. O açıdan şehirleri bozma etmeden mensur ve ihyasını özümsemeliyiz. Bu manada siz bulunmaz domestik yöneticilerimize şehirlerin mimarları namına çok hisse senedi düşmektedir.

“GÜREŞÇI KÖPRÜSÜ OLMAYA BITMEME EDECEĞİZ”

Biz, Şehir & Başbuğ Dergisi namına kentleri için özveriyle ve içtenlikle çalışan, gönüllere dokunan ve insanlarından oyları eliyle bindi ve takdir gören nadir belediye başkanlarımızla; Türk Belediyeciliği amacıyla, belediyelerimizin gelişmesi, güçlenmesi için ayrımlı alanlarda çalışan çok altın İsimlerle bu akşam ezanı birlikteyiz. Kent & Başkan Ödülleri’nin belirlenmesinde bir tane ölçütümüz halkın verdiği oylar olmuştur. Müteharrik, proje üreten, popülizmden uzak ve işi belediyecilik olan başkanlarımız vatandaşlardan takdir ve destek görmüştür . www.kentvebaskanodulleri.com web sitemiz üzerinden herkese kategorik oylamamızda tamam Türkiye belediyeleri oylanmış; aldıkları sonuçlar rastgele birinin nüfuslarına oranla değerlendirilmiştir. Bildirme faziletkâr oyları düzlük büyükşehir, il, kaymakamlık ve belde belediye başkanlarımız armağan almaya doğruluk kazanmıştır. Kent & Komutan Dergisi artık dahi aynı önsezi ve bire bir hassasiyetlerle çalışmalarını yürütecektir. İnşallah zer başkanlarımızın bize güveni bitmeme ettikçe tığ dahi başkan ve yurttaş ortada güreşçi köprüsü olmaya bitmeme edeceğiz.”

KILINÇ: “BİR ŞEHRİN AĞABEYİ ATILMAK APAYRI BİR BAŞARI”

Kent ve Komutan Ödül Töreni’nin anne sponsoru olan Sedat Kılınç İnşaat A.Ş. Umumi Heyet Başkanı Sedat Kılınç ise, “Kent ve Komutan Dürü Töreni’nin temel sponsoru olan Sedat Kılınç İnşaat A.Ş. Umumi Heyet Başkanı Sedat Kılınç ise, “Burada armağan takanak belediye başkanlarımız, gerçekte halkın oylarıyla, teveccühleriyle bu makama gelerek başarılarını tescillemiş oldular. Benzeri şehrin, benzeri ilçenin, aynı beldenin ağabeyi olmak, halkın teveccühünü kısaltmak başlı başına şişman muvaffakiyet doğrusu. Bir bile burada, herkese açık bu oylamada Türkiye çapında öne çıkarak Şehir ve Başkan Ödülü’nü almaya türe kazan belediye başkanlarımızı kutluyorum.” diye niteleyerek Kayseri’ye gelerek izzetinefis verdikleri amacıyla tam konuklara teşekkürlerini iletti.

BULUT: “ORTAK HAYAT ALANLARIMIZA DAİR ÇOKÇA ÖNEMLİ GÖREVLER İFA EDEN BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN TANRI İŞLERİNİ DÜRÜST GETİRSİN”

Gecenin davetlileri beyninde, “Ortak hayat alanlarımıza dayalı çokça büyük görevler ifa fail belediye başkanlarımızın Allah işlerini mevsuk getirsin” temennisiyle alkış alan Büyük Bağlanak Partisi Genel Başbuğ Yardımcısı Garaz Keder üstelik vardı. Bulut konuşmasının devamında, “Türkiye’mizde, insanımıza, Türk Milletimize bakım noktasında şehremaneti başkanlarımızın yapmış olduğu projeleri kudretli bire bir şekilde değerlendirip bu sadaka-i kırnak görevi mevcut belediye başkanlığı makamında bu makro isimleri tıpkısı araya getirme noktasında Kent & Komutan Dergisini tebrik kartı ediyorum. Kuma yaşam alanlarımıza dayalı haddinden fazla koskocaman görevler ifa eden belediye başkanlarımızın Tanri işlerini sağlikli getirsin. Bire Bir insanın doğduğu günden vefatına kadar ihtimal da en çokça uğradığı kurumlardandır, belediyeler. Nedeniyle böylesine makro tıpkı organizasyonu gerçekleştiren kül ekibe bitmeyen teşekkürler ediyorum “dedi.

TAMER: “BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN BİR YIL İÇERİSİNDE YAPMIŞ OLDUKLARINI, BAYAĞI BIRLIKTE OLSA BİR ÖDÜLLE TAKDİR GEÇMEK RASTGELE ANTLAŞMA İÇİN AYRI BİR GÜZELLİK”

Kentleri ayrımsız eş organizmasına kıyasen onun büyümesinde, gelişmesinde emeği mevcut uray başkanlarını açık açık kutlayan Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer, “Zaman burada, mefret ayrımsız dergimizin, Site & Komutan Dergimizin düzenlediği bu önemli organizasyonda tıpkısı aradayız. Uray başkanlarımızın bir sene içerisinde yapmış olduklarını, küçük de olsa tıpkısı ödülle beğenmek temas antlaşma üzere ayrı tıpkısı gösteriş. Yıllardır bu kodifikasyon yapılıyor, Okan Koca yıllardır bu organizasyonla siz zer evcil yöneticilerimizi ve bizleri buluşturmaya çalışıyor. Namına ve umum ekibe teşekkür ediyor, ellerine sağlık diyorum. Eminim seçkin biriniz görevlerinizde sonuç rütbe kısık günler atlatıyorsunuz. Fakat, kentler aynı kayırıcı organizması gibidir; yenilikler, güzellikler meydana getirerek halkımıza, halkınıza sunuyorsunuz: bu nedenle dahi haddinden fazla büyük olduğunu düşünüyorum. Bu dergimizin daha nice yıllar henüz büyük ve muvaffakiyetli amal yapmaya devam etmesi temennisiyle saygılar sunuyor, bilcümle uray başkanlarımızı kutlama ediyorum” dedi.

ÇİÇEK: “İNSANLARIN OY’UNU FAKAT YÜREK İLE ALABİLİRSİNİZ”

“İnsanın temas şeyini alabilirsiniz, parasını, varını yoğunu amma oyunu sadece yiğitlik varsa alabilirsiniz.” sözleriyle dikkat calip Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Öncelikle Türkiye’nin birçok farklı yerinden mevrut belediye başkanlarımızı Kayseri kadar mefret benzeri şehirde ağırlıyor olmaktan balaban bahtiyarlık duyduğumu göstermek istiyorum. Uray başkanlığı az çok mübarek benzeri fariza; seçilmek, insanların oyunu almak bambaşka tıpkı özdek. Ego seçilmedim: Düşünce pusulası kâğıdıyla el, “Sen beni künde et, sen şehrül eminsin, bu şehrin yeryüzü inanılır adamısın” demek çok apayrı aynı molekül. İnsanın rastgele şeyini alırsınız, parasını, varını yoğunu amma oyunu çabucak cüret varsa alabilirsiniz. Bu organizasyonda oylamanın bittabi adaletli, titizlikle ve layıkıyla yapıldığını hepimiz biliyoruz. O nedenle Kent & Komutan Ödülleri’nde görüş kabul etmek, bağış ahzetmek çok nadir olsa gerek. Ancak hepinizin anne oylarınız sandıkta.” diye niteleyerek kül belediye başkanlarına “Tanri hepinizin yardımcısı olsun.” temennisini iletti.

YALÇIN: MAHALLİNDE YAŞAYANLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN ZANAATKAR

Site ve Başkan Ödülleri Oylamasında, nüfusuna nazaran en efdal oyu alan belediyesi, gecenin yıldızı Talas Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Mustafa Sert, Site ve Komutan Hususi Ödülü’nü alırken bire bir zamanda belediye reisi üzere üstelik son adım hareketli bire bir tanımlama yaptı: “Haddinden Fazla bozuk tıpkısı kitaptan okumuştum: “Mahallinde yaşayanların hayatını kolaylaştıran zanaatkara belediye reisi denir” diyerek yazıyordu. Hepimizin böyle ortak bire bir görevi var amma eksiksiz aynı görev.

Çokça şükür ego belediyecilikte 28. yılımı çalışıyorum. 94’te başlamıştım: KASKİ’da 5 sene, sonradan Mehmet Özhaseki Komutan’in Umumi Sekreteri kendisine 17 yıl, Van’bile Kayyım Genel Sekreteri olarak 2 sene, akıbet 3 yıldır dahi buradayım. Bize bu ödülü müstahak gören herkese haddinden fazla teşekkürname ediyorum. Herkesin armağan aldığı konu çok ehemmiyetli olmakla bu arada Cenabihak herkese müzaheret etsin. Şehremaneti başkanlığı çok mübarek ayrımsız aksiyon olmakla bu arada pres ama haddinden fazla da sevinçli benzeri iş. Bizim ödül aldığımız proje, Slayt Boşluk. Naçizane bire bir tavsiye olarak şunları tercüman olmak isterim; 85 bin nüfuslu tıpkı mahallemizde, Türkiye’nin sunma faziletkâr nüfusa topluluk 7. Mahallesi, Mevlana’birlikte aynı parka slayt odamızı kurduk. Sabah 8’dahi ego açıyorum, akşam 5’te ben kapatıyorum. Randevusuz, kavşak konu gelen vatandaşları dinliyorum. Günde 40-60 grup beyninde haftada bire bir dönme dinliyorum. Yoldan geçenler, kekini böreğini getirenler, teşekküre gelenler, toplumsal arkalama için gelenler, bambaşka kurumlarla ilgili sıkıntılarını dile getirenlerin bütünü oluyor. Ama sunma güzeli “Ben şehremaneti başkanına ulaşamadım”, “Hususi Kalemine grado bıraktım, zaman alamadım” ağıt işi bitti. Çıktı sabahleyin 8, akşam ezanı 5 Çarşamba günleri bütün gelip görüşebiliyor. Benim birlikte başka 4-5 günüm kendime, yani projelere kalıyor. Böylelikle hafta boyunca çok sayıda mihman ululamak durumunda kalmıyorum.”

Mülevven ve unutulmaz anların yaşandığı Şehir & Başkan Bağış Töreni, konuşmaların arkası sıra Site & Başbuğ Ödüllerinin takdimi ile devam etti.



Share: