SÖMESTİRDE ZİYARETE GİTTİĞİ ANNEANNESİYLE EVDE GEBERIK MEVCUT ECRİN, SONUÇ YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ISPARTA’dahi yarıyıl tatili amacıyla gittiği anneannesiyle sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip, hayatını kaybettiği belirtilen Ecrin Adlı (11), memleketi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde toprağa verildi. Ecrin’in ağabeyi Yasin Adlı (26), kardeşi ve anneannesinin ahiret yolculuğu nedeninin araştırılmasını isteyip, Kardeşim, anneannemle geçmiş gün Kuşadası’na dönüş bileti kabul etmek için katar garına gittiğini biliyoruz. Dönüşte sucuklu tost yediklerini ve midelerinin bulandığını belirten telefon konuşmamız oldu. Ama kardeşim doktordan korktuğu amacıyla anneannem hastaneye götürememiş. Daima istifra etmişler dedi.

Isparta’üstelik Şerife İlhan (65) ile yarıyıl tatilinde kendisini ziyarete gelen torunu Ecrin Ünlü’den, güzeşte 31 Ocak’ta bilgi alamayan akrabaları, zile basmalarını rağmen kapıyı açan olmaması konusunda şüphelendi. Kapıyı kırıp sine giren yakınları Şerife İlhan’ı yerde sobanın yanı sıra, Ecrin Ünlü’yü ise divanda gelişmemiş halde yatarken bulup, durumu 112 Evgin Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar konusunda bölgeye 112 Ivedili Afiyet, itfaiye aracı ve polis ekipleri sevk edildi. Afiyet ekipleri, Şerife İlhan ve torununun sobadan sızan karbonmonoksit gazından yaşamını yitirdiği değerlendirmesinde bulunurken, camit bedenleri otopsiye gönderildi. Ecrin Adlı’nün, ailesi ile Kuşadası’nda yaşadığı, yarıyıl tatilinde anneannesini ziyarete geldiği öğrenildi. Anneanne Şerife İlhan, ertesi gün, Isparta’nın Gelendost ilçesine bağlı Avşar köyünde toprağa verildi.

Ecrin Ünlü’nün cenazesi ise ailesi yoluyla memleketleri Aydın’ın Kuşadası ilçesine getirildi.

Adlı amacıyla zaman meridyen düzlemi İkiçeşmelik Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ünlü’nün babası Ahmet Ünlü annesi Mısır Yasemini Adlı, ağabeyi Yasin Adlı, farklı yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan namazın peşi sıra Adlı’nün benzeri süre omuzlarda taşınan cenazesi Kuşadası Yıpranmamış Çağcıl Mezarlığı’na götürülüp, toprağa verildi.

‘OTOPSİ SONUCUNU BEKLİYORUZ’

Ecrin Adlı’nün ağabeyi Yasin Adlı, kardeşinin ve anneannesinin ölüm sebebinin araştırılmasını istediklerini belirtip, Kardeşim, anneannemle eski devir Kuşadası’na dönem bileti kabul etmek amacıyla şimendifer garına gittiğini biliyoruz. Dönüşte sucuklu tost yediklerini ve midelerinin bulandığını belirten telefon konuşmamız oldu ama kardeşim doktordan korktuğu üzere anneannem hastaneye götürememiş. Sürekli istifra etmişler. Ayrıca bulunduklarında yanı sıra leğen bile varmış dedi.

Ertesi gün kardeşinden bilgelik alamadığını tamlayan Ünlü, Orada dinamik dayımı aradım o üstelik eve gidip kapıyı kırarak yürek girdiğinde kardeşimi divanda, anneannemi bile sobanın birlikte yatar halde cansız bedenlerini bulmuş ifadelerini kullandı.

Ağabey Ünlü, ‘Kardeşim ve anneannem sobadan sızan gazdan yaşamını yitirmiş cins ama zehirlenmiş da olabilirler. Ölü Açımı yapıldı, sonucunu bekliyoruz diyerek konuştu.

Share: