Sömestirde ziyarete gittiği anneannesiyle evde ölmüş mevcut Ecrin, son yolculuğuna uğurlandı

ISPARTA’dahi yarıyıl tatili üzere gittiği anneannesiyle sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip, hayatını kaybettiği belirtilen Ecrin Adlı (11), memleketi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde toprağa verildi. Ecrin’in ağabeyi Yasin Adlı (26), kardeşi ve anneannesinin ahiret yolculuğu nedeninin araştırılmasını isteyip, “Kardeşim, anneannemle eski zaman Kuşadası’na dönüş bileti kabul etmek için katar garına gittiğini biliyoruz. Dönüşte sucuklu tost yediklerini ve midelerinin bulandığını belirten telefon konuşmamız oldu. Amma kardeşim doktordan korktuğu amacıyla anneannem hastaneye götürememiş. Sürekli istifra etmişler” dedi.

Isparta’bile Şerife İlhan (65) ile yarıyıl tatilinde kendisini ziyarete gelen torunu Ecrin Ünlü’den, güzeşte 31 Ocak’ta bili alamayan akrabaları, zile basmalarını karşın kapıyı açan olmaması üstüne şüphelendi. Kapıyı kırıp içeri giren yakınları Şerife İlhan’ı yerde sobanın yanı sıra, Ecrin Adlı’yü ise divanda hareketsiz halde yatarken bulup, durumu 112 Müstacel Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Afiyet, itfaiye ve polis güçleri ekipleri sevk edildi. Afiyet ekipleri, Şerife İlhan ve torununun sobadan sızan karbonmonoksit gazından yaşamını yitirdiği değerlendirmesinde bulunurken, camit bedenleri otopsiye gönderildi. Ecrin Adlı’nün, ailesi ile Kuşadası’nda yaşadığı, yarıyıl tatilinde anneannesini ziyarete geldiği öğrenildi. Anneanne Şerife İlhan, devrisi dönme, Isparta’nın Gelendost ilçesine sadık Afşar köyünde toprağa verildi.

Ecrin Ünlü’nün cenazesi ise ailesi aracılığıyla memleketleri Aydın’ın Kuşadası ilçesine getirildi.Ünlü için bugün meridyen düzlemi İkiçeşmelik Camii’nde cenaze merasimi düzenlendi. Törene, Adlı’nün babası Ahmet Adlı annesi Yasemin Ünlü, ağabeyi Yasin Ünlü, başka yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan namazın peşi sıra Ünlü’nün bire bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Kuşadası Bakir Çağdaş Mezarlığı’na götürülüp, toprağa verildi.’OTOPSİ SONUCUNU BEKLİYORUZ’Ecrin Ünlü’nün ağabeyi Yasin Ünlü, kardeşinin ve anneannesinin ahiret yolculuğu sebebinin araştırılmasını istediklerini belirtip, “Kardeşim, anneannemle eski zaman Kuşadası’na gün bileti almak üzere tren garına gittiğini biliyoruz. Dönüşte sucuklu tost yediklerini ve midelerinin bulandığını tamlayan telefon konuşmamız oldu amma kardeşim doktordan korktuğu amacıyla anneannem hastaneye götürememiş. Daim kusma etmişler. Üste bulunduklarında yanında leğen bile varmış” dedi.Ertesi dolaşma kardeşinden malumat alamadığını tamlayan Adlı, “Orada ateş parçası dayımı aradım o de eve gidip kapıyı kırarak dil girdiğinde kardeşimi divanda, anneannemi da sobanın yanı sıra yatar halde camit bedenlerini bulmuş” ifadelerini kullandı.Ağabey Ünlü, “Kardeşim ve anneannem sobadan sızan gazdan yaşamını yitirmiş olanaklı ama zehirlenmiş de olabilirler. Ölü Açımı yapıldı, sonucunu bekliyoruz” diyerek konuştu.

Share: