Sultangazi’de vatandaşlara aşure dağıtıldı

Sultangazi Belediyesi, Muharrem kocaoğlan dolayısıyla düzenlediği etkinlikte vatandaşlara aşur dağıttı. Sultançiftliği Eşkal Cami uğrunda yapılan etkinlikte detaylı aşure kuyruğu oldu. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ilişki ve muadele mesajı vererek vatandaşa alaca aş ikramında bulundu.

Aşurenin bir olmayı, bu arada olmayı dubara ettiğini söyleyen Dursun, “Aşure Ayı Ayının manevi atmosferini, aşurenin bereket ve muhabbetini paylaşarak, bulunmaz komşularımızla tıpkısı arada soluyoruz” dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun; Çankırı- Dodurga Belediye Reisi Hasan Hüseyin Kaşıkçı, DÜRÜST Öğür Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, BBP Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmayan, DÜRÜST Öğür Sultangazi Karı Kolları Başkanı Vasfiye Ayvalı, YANLIŞSIZ Tümen Sultangazi Cahillik Kolları Başkanı Yasin Bakırcı, Sultangazi İlçe Müftüsü Hadi Dağ, Sultangazi Şehremaneti Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, sedir üyeleri ve muhtarların katılımlarıyla vatandaşlara alaca aş ikramında bulundu. cuma namazı çıkışında, Sultançiftliği Merkez Camii uğrunda gerçekleşen programa vatandaş kilolu rabıta gösterdi.

Vatandaşlarla Muharrem ayının manevi atmosferinde buluşmaktan şişman mutluluk duyduğunu belirten Dursun, “Bir Nice ayrımlı malzemenin benzeri araya gelerek ortaya çıkardığı bu majör lezzet, bağlantı ve beraberlikten doğan güzelliğin dahi ifadesini bulduğu çokça özel benzeri yiyecektir. Bizlere böylesine güzel bire bir anlamı anlatım fail aşurenin bereketini ve mutluluğunu, Muharrem Ayının manevi atmosferinde, nadir komşularımızla paylaşıyoruz. Aşurenin mandepsi ettiği angajman ve beraberliği yer güzel şekilde yaşatmaya devam ediyoruz. Nice feyiz ve bereketin olduğu alaca aş günlerinde mülaki olmak üzere” diye niteleyerek konuştu.

Share: