Tanju Özcan, Altılı Ganyan Masa’ya betik yazdı: Beni aday yapın, Erdoğan’ı yeneyim

Cumhurbaşkanlığı seçiminin gerçekleşeceği devir kendisine 14 Mayıs öne çıkarken, adayın ki olacağı üstüne gözler 6’lı Masa’ya çevrildi. Adayın kim olacağı üstüne vatandaşlar merakla beklerken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan birlikte düzenlediği basın toplantısıyla altılı ganyan masaya seslendi.

“6’LI MASAYA MEKTUP YAZDIM”

Altılı Ganyan masaya ayrımsız pusula gönderdiğini belirten Özcan, “Bugüne kadar yaptığım genişlik pahal açıklamalar olacaktır. 6 lidere ayrı ayrı tahsis etmek yerinde kaldım bu mektubu, beş altı sonra göndereceğim. Bu pusula göreve istekli olma ve bir zamanda düz okuma metnidir”

“BEN SELIM PARTİ VE MHP SEÇMENİNDEN ÜSTELIK BINDI ALDIM”

Açıklamalarını sürdüren Özcan, şunları söyledi: “Ego DOĞRU Parti ve MHP seçmeninden üstelik bati ayrımsız bindi almışım, düşünce almışım. Yaklaşık 20 yıl sonra belediyeyi hoşgörüsüz almış olduk. Belediye başkanlığı görevimin 4 yılını tamamladım.

“ADAYI UZAKLARDA ARAMAYIN”

Göreve gelmemden bu yana en birkaç 20 sormaca şirketi Bolu’da araştırma yaptı, 2-3 tanesini ego yaptırdım. Ben hepsinde sunu başarılı 3 şehremaneti başkanından birisi namına ölçüldüm. Bunu üstelik 6’lı masa isterse bilcümle sormaca şirketlerine sorabilir. Erdoğan’a alın benden imdi intihap kazanmış kök tıpkısı Türk milliyetçisi aday bulursanız ona sözüm yok. Sayın Kılıçdaroğlu’nun tarif ettiği namzet tiplemesi bana tamamen uygundur. Adayı uzaklarda aramayın. Bu kardeşiniz aday seçilmesi yerinde 21 yıllık Erdoğan dönemine son verecek.

“EGO ERDOĞAN’A VADI OKUYORUM”

Kazanacak namzet olsun diyorsanız, seçimlerde rüştünü yüz kere tanıt etmiş, Erdoğan’ı yüzdelik 65 oyla Cumhurbaşkanı seçildiği Bolu’da ayan şekilde hezimete uğratmış olan Tanju Özcan kardeşinize defa veriniz. Ben Erdoğan’a yer okuyorum”

Share: