Tanju Özcan: “Ben Göreve Talibim. Adaylık İçin Tanju Özcan Kardeşinize Sefer Veriniz”

HIZIR İLYAS YILDIRIM

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanlığı adaylığına müştehi olduğunu söyledi. Aday gösterilmesi halinde seçimi yüzde 100 kazanacağını savunan Özcan, “Siyasette ara sıra görev verilir, kimi zaman birlikte göreve eğilimli olunur. Ben göreve talibim. Kazanacak namzet olsun diyorsanız, seçimlerde rüştünü yüz kere tanıt etmiş, Erdoğan’ı yüzde 65 oyla Reisicumhur seçildiğinden sonraları adeta siyasal kalesi olan Bolu birlikte seçimde degaje farkla mağlup etmiş Tanju Özcan kardeşinize kere veriniz” dedi.

Bolu Şehremini Tanju Özcan, bugün belediyede basın toplantısı düzenledi. Cumhur Reisi adaylığı için Millet İttifakı’na seslenen Özcan, “Alelhusus Sayın Kılıçdaroğlu’nun tarif ettiği namzet tiplemesi bana tamamen uymaktadır. Geçmişinde muvaffakiyet hikayeleri olacak ve devleti tanıyacak. O yüzden adayı uzaklarda aramayın, Erdoğan aynı çakma adayları gündeminize dahi almayın. 49 yaşında tüvana, etkili, uslu bu kardeşiniz, namzet gösterilmesi halinde 21 yıllık aynasız Erdoğan dönemine son verecektir” diye konuştu.

“ŞAİBELİ VE AKÇELİ BİR İŞE KARIŞMAMIŞ BİRİYİM”

Tanju Özcan, toplantıda şunları söyledi:

“6’lı masa namına kamuoyuna arz edilen yapılanmanın şahsımı elan tanıyabilmesi üzere bu mektubu altı altın Umumi Başkanımız ile paylaşmayı akıllıca buldum. Bu kitap göreve iştahlı olma ve saha kıraat metnidir. Takdir sizlere ilgili olmak amacıyla, Erdoğan’a karşı benden artık seçme kazanmış, Atatürk İlkelerine sonuna büyüklüğünde bağlı, töz ayrımsız Türk Milliyetçisi aday bulursanız ona sözüm namevcut. Ama hatalı bir tercihi sonrasında kaybedilecek tıpkısı seçme yaşanması halinde Türk milletinin ve ati nesillerin sizi vicdanlarında yargılayıp elbette benzeri vicdani egemenlik vereceklerini takdirlerini sizlere bırakıyorum.”

“BU KARDEŞİNİZ, ERDOĞAN DÖNEMİNE SON VERECEKTİR”

“Mesleksel hayatında başarılı olmuş, hususi hayatını aklık yaşamış, yaptığı çok göreve karşın adı şaibeli veya akçeli bir işe karışmamış biriyim. 2 el sedir üyeliği, 2 nöbet ilçe başkanlığı, 2 misil mülk başkanlığı, 4 posta mebus, 1 nöbet PM üyeliği, 1 kat şehremaneti başkanlığı mazbatası tutmak için 12 tutanak sahibi benzeri siyaset adamıyım. 8 almanak milletvekilliği dönemlerimde devleti, bürokrasiyi yakından tanıdım. Ülkemin sorunlarımı biliyorum, birçoğu ile ilgili çözüm önerilerim üstelik mevcuttur. İşin ucu vesayet dayatmasına dayanmadığı sürece, istişareye açık olduğumu, görev ve bitirme dağılımı konusunda liyakate göre cereyan etmeye makul bir karakterim olduğunu sizinle paylaşmalıyım. Hele Sayın Kılıçdaroğlu’nun tanım ettiği aday tiplemesi bana ağız ağıza uymaktadır. Geçmişinde başarı hikayeleri olacak ve devleti tanıyacak. O yüzden adayı uzaklarda aramayın, Erdoğan benzeri çakma adayları gündeminize üstelik almayın. 49 yaşında hayatiyetli, etkili, uslu bu kardeşiniz, namzet gösterilmesi halinde 21 yıllık kaka Erdoğan dönemine son verecektir.

“GÖREVE TALİBİM… TANJU ÖZCAN KARDEŞİNİZE KAT VERİNİZ”

Siyasette kimi vakit görev verilir, kimi zaman de göreve hevesli olunur. Ego göreve talibim. Kazanacak aday olsun diyorsanız, seçimlerde rüştünü defalarca tanıt etmiş, Erdoğan’ı yüzdelik 65 oyla Cumhurbaşkanı seçildiğinden sonraları adeta siyasal kalesi olan Bolu’da seçimde meydanda farkla aşınmış etmiş Tanju Özcan kardeşinize nöbet veriniz. Vadi okuyorum. Karşıyaka, Çankaya, Beşiktaş kadar bir içtima Belediye Başkanı yerine yer okumuyorum. İl sınırlarında yüzde 65 oyla intihap kazandığı adeta politik kalesinde Erdoğan’ı yenen Bolu Belediye Reisi kendisine düz okuyorum. 8 almanak milletvekilliği döneminde ve 4 almanak Şehremaneti Başkanlığı döneminde adı temas usulsüzlüğe akçeli işe karışmamış benzeri siyasi olarak meydan okuyorum. On Paralık kimseyi ötekileştirmeden, alt bölüm yapmayan, insanları aşağı görmeyen aynı hoşgörülü kendisine meydan okuyorum. Yönettiği amme kurumunda israfı tüketici, taraftar yaratmayan hısım akrabasının şirketlerinden, gemiciklerinden bahsedilmeyen bir yönetici adına düz okuyorum. Güzeşte ayrı, bugün ayrı konuşmayan dengeli bir idareci namına düzlük okuyorum. Yıldırı örgütleri vasıtasıyla ikidebir kandırılmayan tıpkısı amme yöneticisi namına düz okuyorum. Kul hakkı yemenin haram olduğunu alim ayrımsız amme yöneticisi olarak düzlük okuyorum. İkidebir tükürdüğünü yalamayan aynı kamu yöneticisi yerine vadi okuyorum. Yönettiği kurumun rehavet alanından ayrımsız biricik çocuğunu yatağa aç yatırmayan tıpkısı amme yöneticisi adına yer okuyorum.”

Share: